Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aracımı mat beyaza kaplatmayı düşünüyorum

emirhanapo gündüz

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Mar 2011
Mesajlar
25
Yaş
44
füme renk li olan aracımı mat beyaza kaplatmayı düşünüyorum acaba garantı veya yasayacagım sorunlarla ılgılı bılgı alabılırmıyım bılen varsa veya nasıl duracak beyaz renk ..
 
Abdullah beraber yaptıralım bu kaplama işini...Fiyatta güzellik yaparlar belki:)
 
Valla kaplama işini yaptıracaksan sağlam bi yer bulman lazım İzmir'desin Ankarada çok güzel kaplama yapan http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000209508707 buradan bi bak istersen ben araştırdım kaplama olayı çok güzel ama bilemiyorum.Ankaraya giderim diyosan sorunsuz bi yer gibi kapladıkları otomobiller kusursuz.
 
Aracin zenith gri ki bence leona en cok yakisan renklerden biri..sakin elletme...
 
bende mat füme düşünüyorum =D abdullah abi biraz daha havaların ısınmasını beklemeliyiz.....gmg ye gelin burada hep beraber kaplatak yaww =D
 
Aracin zenith gri ki bence leona en cok yakisan renklerden biri..sakin elletme...

Kaan iyi diyorsun da ,bizim araçlarda aero kıt var ve koyu renklerde can alıcı hatlar hiç mi hiç belli bile olmuyor.Beyazda ise durum çok farklı,yapılı beyaz renk leon gördükçe içim cız ediyor daha önce ki leonlarımda siyahtı bir daha siyah almam diyordum dayanamadım yine siyah aldım şimdi yine pişmanım bakımı inanılmaz zor :(
 
Hic bulasma 1,5 sene mat beyaz kaplama cupra kullandim tavsiye etmem
 
Geri
Üst Alt