Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

arabayı güneşten koruma

hsnknds

Kayıtlı Üye
Katılım
8 May 2015
Mesajlar
38
Yaş
32
Oncelikle hepinize kazası belası z sürüleri. Malum yaz geldi güneş yakmaya başladı ve kırmızı ibizayı güneşten korumak için üzerine nasıl bir örtü kullanmak daha iyi olur ve boyaya zarar vermez ve korur şimdiden teşekkür ederim...
 
elastik orjinal brandalar var servisde yumuşak gerci pahalı ama o kumaştan diktirebilirsin.eviniz müsaitse kapalı garaj yaptırabilirsiniz...en temizi gene gölge :) ev durumunu bilmediğim için varsayımla konuşuyorum...şu kumaştan aşağıdaki resimdekinden... diğer naylon brandalar hava aldırmaz nem yaptırır sağlıklı değil.döşemeciler diker kumaşını bulun siz :)
IMG_20140927_112549.jpg
 
Son düzenleme:
Çoğu şeyde orijinal ürün tavsiye etmem ama kapalı bir garaj yoksa yada üstü kapalı bir yer bence paraya biraz kıyıp orjinal branda almak daha mantıklı. Yan sanayi ürünü ben tavsiye etmiyorum. Bu konuda orjinalden yanayım
 
Şu dayının yaptığı nehadar güzel birşey ya:) daha once de izlemiştim gene hayranlıkla bakmıştım :)
 
bu ürünün maliyeti 1500-1800tl arasıymış.
ben yaptırmayı düşünüp fiyat almıştım geçen hafta..

Aslında işten anlayan bi metal atölyesinde çok daha uyguna çıtalar halledilebilir. Dayım mobilyacı, kumaşı da ondan halletsem yapılabilir gibi duruyor ama yerim yok bunun için malesef.
Tanıdıklardan bir araştırayım, daha uygun bir çözüm bulursam yazarım.
 
Geri
Üst Alt