Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabama park halinde arkadan vurdular..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Araca park halinde gece yarısı arkadan vurmuşlar komşu görüp aracın plakasını verdi,sarhoş bir servis aracıymış yalpa yaparak gitmiş araç.Şu an çekici bekliyorum,polisi aradağımda bir kez daha polis olacak kişilerin kesinlikle belli görgü kuralı testlerinden geçmesi gerektiğine inandım maalesef.Tampon değişecek,stop değişecek sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin.


resim121j.jpg


resim120v.jpg


resim119y.jpg
 
Gokhn abı cok gecmıs olsun ya Ne dedı polısler verdınızmı plakasını?
 
Plakayı verdik polise, adama diyorum aracım hareket edemez tampon lastiğe değiyor "Ben napam gardeşim o zaman" (aynen tabir bu),tamam plakayı vereyim "biz nereden bilecez o arabanın vurduğunu" dediğinde dedim ben polis merkezinimi aradım,tiyatroyu mu.? "hı" dediğinde suratına kapadım,farklı bir yerden plakayı arattırıyorum şimdi.
 
çok geçmiş olsun Gökhan abi sıkma canını..haftasonuna kadar çıkar araban eksper gelirse bugün..
alkol alan denyo çok memlekette..
 
çok geçmiş olsun Gökhan, çok bişey yok kısa zamanda hallolur.. otoparka bırakmakta fayda var aracı.. sokakta yaşadıgım problemlerden sonra ben otoparka bırakmaya başlamıştım
 
Abim çok geçmiş olsun nazara geldi herhalde vicdansız herif ya
 
abi çok geçmiş olsun.. bunu yapanlara söylenecek çok söz var aslında ama burda olmaz yanyana gelince söylerim.... biz gözümüzden sakınıyoruz adamlar gelip vurup gidiyolar... polislerde ayrı bir alemdeler zaten... nerden bilecekmiş onun vurduğunu işten kaytarmak için binbir takla atıyo adi herifler.....
 
Geri
Üst Alt