Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabama çarpmışlar Doğuşa mı gitsem ?

erim

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2011
Mesajlar
471
Yaş
33
MErhaba arabama akşm çarpmışlar ortalıkta kimse yok gören eden kamera falan .Arka tampon sol tarafı patlamış birde sol farın sinyal kısmı kırılmış.Kaskom var kaskodan yaptırıcam .Birkaç kişiye sordum beyan yaz dediler yazdım yarın Doğuşa götürmeyi planlıyorum Maslaktaki.Başka yapmam gereken bir şey var mı ilk defa böyle bi kaza yaşıyorum napıcağımı bilmiyorum?
 
Kaskonun evraklarını alıp servise git, orada fotokopilerini çekecekler daha sonra kaza'nın nasıl olduğuna dair bir beyanname yazacaksın exper gelip inceleyecek arabanı yapacaklar
 
geçmiş olsun...
böyle durumlarda en mantıklısı kaskodan direk yetkili servise yaptırmaktır...
 
geçmiş olsun kardeşim ülkede y*vş*k çok..ayrıca tampon onarım olmazsa cupra taktır derim
 
oncelıkle cok gecmıs olsun aynı sey benım aracada olmustu bombos genıs bır alanda araca carpıp kacmıslardı 900 tllık masraf cıkmıstı arka tampon dusmus arka ıcerı gecmıstı kaskomun delınmesıyle kaldım carpan ortada yok tabıkı carpıp kacmıs hala aklıma geldıkce sovuyorum bole onun bunun cocuklarına :mad:
 
servise git beyan yazıyosun ehliyet fotokopisi felan hallediyolar geçmiş olsun...
 

Ekli dosyalar

  • cupraaaa.jpg
    cupraaaa.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 19
geçmiş olsun kardeşim ülkede y*vş*k çok..ayrıca tampon onarım olmazsa cupra taktır derim
Murat onarım olmaz herhalde.Cupra tamponu nasıl taktırcam isteğim halde oluyor mu ?Bide fark ödemem gerekir herhalde onu kaskodan mı yine hallediyorlar yoksa ben farkını nakit mi ödüyorum ?
 
Farkı sizin ödemeniz gerekiyor, taktırılan yer (servis ise) orası ile konuşup farkı cebinizden vermeniz gerekli diye düşünüyorum. Daha önce yaşamadım ama tahminim o yönde...
 
Geri
Üst Alt