Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabalı Sözlük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seo11

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eyl 2015
Mesajlar
1
Yaş
38

Son yıllarda insanların klişe tanımlardan sıkılmasıyla doğan ve gün geçtikçe ilgili insan sayısının çoğaldığı sözlükler, insanların doğal bir ortamda fikirlerini ve düşüncelerini hür bir şekilde aktardığı bilgi dolu ortamlar haline geldi. Bu sözlüklere ilginin artmasının sebebi şüphesiz insanların kar amacı gütmeden her hangi bir konu hakkında düşündüklerini yorum olarak yazmasıdır. İnsanlar merak ettiği herhangi bir konu hakkında sözlüklere girip insanların o konuda edindikleri tecrübeleri ve diğer insanların o konu hakkındaki düşüncelerini okuyor ve bilgileniyor. İşte bu bilginin kaynağı haline gelen sözlüklere bir yenisi daha ekleniyor, ArabalıSözlük.com
İnsanlar için kuşkusuz günlük hayattaki en büyük yardımcı arabalarıdır. Araba alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmeyen veya kimsenin yorumunu ve fikrini almadan gidip bir hevesle araba alanlar kuşkusuz zamanla o aldıkları arabadan memnun kalmıyorlar. Alacağınız araba bir de ikinci el ise dikkat etmeniz konular neredeyse iki katına çıkıyor. Bu durumda ise milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı sosyal medyadan yardım almanız gerekiyor.
İşte tamda bu noktada ArabalıSözlük.com imdadınıza koşuyor. Araba alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği, satıcıların sizi kandırabileceği püf noktaları, kasko ile ilgili bilmedikleriniz, motosikletler, pistler ve daha birçok konuda bilgi edinebileceğiniz, insanların görüşünü alabileceğiniz ve tecrübelerinden faydalanabileceğiniz, insanların genelde hangi konulardan şikâyetçi olduğunu öğrenebileceğiniz süper bir ortam.
Bu kadar bilginin dışında araçların karşılaştırılmasında ve teknik detayları da içinde barındıran bu web site kesinlikle ilginizi çekecek. arabalı sözlük - arabaya dair her şey
Yazar alımı şimdilik açık.hemen yerinizi almanızı öneririm…

arabalı sözlük - arabaya dair her şey
 
paylaşım için tesekkurler site kuralları gereği kendinizi üyeler bölümünden tanıtırmısınız?
 
reklamcı bot gibi bişi :)
 
Burdur baya popüler olmaya başladı :) geçenlerde yabancı bir üye de Burdur'dandı :)
 
Konu kilit


ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt