Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araba stop ettikten sonra fan çalışması

wilcomme

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ara 2014
Mesajlar
28
Yaş
39
Merhaba,

2006 1.4 elegance ibiza aracım var. Benzinli.

Bu aracı 10dk bile kullansam buz gibi havada bile arabayı park ettikten sonra 10-20 dk ön tarafında bir fan çalışıyor sebebi nedir? Normalmidir? Başında durup bekledim 10dk yı rahat geçiyor.
 
Termostatta bir sıkıntı olabilir servise yada bir ustaya gösterin derim
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Arabanın haralet göstergesi olağandan hızlı mı yükseliyor bunu kontrol ettinmi büyük ihtimal termostatır. haralet göstergesine bak çok yükseliyorsa çok geciktirmeden servise götür bence..
 
Hararet göstergesi de normal yükseliyor. Yani ilk çalıştırdığım da 50 de duruyor ibre 10dk sonra kadar 90 a yaklaşıyor ama 90 ı hiç geçmedi daha.
 
Evet. Antifiriz daha yeni 1 haftalık fln. Komple boşatıp tekrar doldurdum dedi.
 
antifiriz değerine bir bakın,alcalmış olabilir. yeni koyulan antifirizler genelde azalma yapar. yok eğer max. ise yeni koyduğundandır. biraz bekleyin. radyatörün içindeki su bi bitsin düzelir.
 
Geri
Üst Alt