Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araçlarda cam filmi yeniden yasaklandı.

Eklemek isterim bir fikir urettim... baktınız ilerde polis varrr açın tüm camları arabayı havandiriyormuscasina ...

Arabayı neye havandiriyorsun diyemez yaaa...

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Kışın hadi birşey demedi kapat camları derse ne olacak en temizi sürdürecek zaman bulamadım hafta sonu söktürücem derseniz anlayış gösterebilirler

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Cam filmi yasağı 26 Ekim'de kalkacaktı ama Emniyet ısrar etti - Haberler

konu ile ilgili son söz galiba.

ama asıl merak ettiğim şu ki; geçen yıl bombalar patlarken konya'dan mardine karayolu ile gidip geldim şirket aracı ile. toplamda 30a yakın çevirme gördüysem bir kere de durdurup aramadılar ne arabayı ne bizi.

herkes işini yapsa cam filmi falan sorun olmaz... neymiş, terörmüş ? app plaka yasakmış ? sanki standart plakanın benzerini yaptırmak çok zor, sanki filmsiz arabalarda ki herkesi yakalanıp tutuklanıyor.

benim daha yaşına girmemiş bebeğim var, eşim de kullanıyor arabayı. bir alay dingille akraba olup başıma bela almaktansa söktürmem daha iyi.

zaten ön camda yok, önler 1, arkalar ve bagaj 2 numara.

birgün çevirmeye girersem açıklarım, karşımdaki de kaşıma gözüme bakıp ceza yazmayacaksa halden anlar diye düşünüyorum.
 
ben şahsen filmleri sökmüyorum , cezaysa ceza 206 tl bu arada bilmeyenler için cezası 15 gün içinde ödersekte %20 indirim var
dolar üzerinden günlük geçiş garantisi verilen köprüler ve suriyelilere harcanan paralar için bu cezalar v.s , he bu arada bu gün yine benzine zam var...!

Son dakika… Benzine zam!
Benzine bir zam daha geldi... Benzinin litre fiyatı gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 13 kuruş zamlandı. İki haftada benzine yapılan zam 34 kuruşu buldu.
09:47 8 Kasım 2017
 
Ohh zam da geldi arabayi 2016 ağustos taki hesabım 24 kuruş yakar diyeydi. Benzin 4.30 du. Suan araba 36.5 kurus yakiyor. Bakalim nereye varacagiz en son.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon
 
Geri
Üst Alt