Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç seçiminde yardım

BlackPearl

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Nis 2011
Mesajlar
4
Yaş
36
Herkese merhaba arkadaşlar. 2 hafta içinde bir araba almayı planlıyorum.Bundan önce alıcağım araba kesindi 1.6 tdi dsg leon fakat son 1 hafta içinde bazı arabalarda aklımı çeldi. Juke ve citroen c4 gibi. Daha çok juke ile gidip geldim. Bütçem en fazla 50.000 civarı bu araçların hepsi de aşagı yukarı fiyat olarak aynı. Siz olsanız ne alırdınız ? Şartlarım kesinlikle otomatik olucak(sorunsuz dsg gibi kendini kanıtlamış olması (bence)) + olarak dizel olursada iyi olur. Bunların içinden nissan juke cvt şanzımanıda çok başarılı ve tam otomatik. fakat aracın bir tek benzinli versiyonunda otomatik vites olması beni düsündürüyor. 8.3 yazan benzin sarfiyatı ne kadar dogrudur tartısılır. Leonla test sürüşüne çıkmıştım ve çok begenmiştim diğer araçları henüz test edemedim. Siz olsanız 50.000 tlye kadar ne alırdınız ?
 
leon kullanmadım fakat bu 3 arabadan kesin ve kesin direk leonu alırdım juke ve c4 e değmez o paralar
 
1. Cvt şanzımandan uzak durun, biraz daha araştırın bu şanzımanı
2. Juke un sınıfını iyi belirlemeli, reklama göre değil, ölçülere göre bakın, Seatta Ibiza sınıfına denk gelir, onun biraz hormonlusu, iç plastik kalitesine de göz, parmak ile bakmalı, yani bu paraları ne kadar hak eder takdire bırakıyorum.
3. Yeni C4, ölçü olarak hiç büyümedi, yeni bir otomatik şanzıman geldi, dsg ile aynı prensipte çalışıyor.
Leon tdi +dsg fiyat/fayda olarak oldukça öne çıkıyor.
 
yeni c4 ü pek incelemedm ama ikiside gereksiz araç gibi geliyo bana
 
Ben yeni C4 inceledim kesinlikle ve kesinlikle uzak dur. Araç yarı otomatik ve aşırı derecede kasıyor sanki biri seni arkadan vakumla geri çekiyor :D test ettim ama hiç beğenmedim.
 
juke'un arka koltuğana otur benzinli otomatiklede şöyle 25 km falan git; c4 dünde kapılarını aç kapa hatta birde kaputunu yok la şöyle bir bak aynı gün içinde ara avermeden birde leona bak olayı çözersin
ne juke nede c4 aman uzak dur
 
Tercihler arasında araştırma yapmadım ama Leon ve C4 derim ama citroen in dizelleri pek hosuma gitmedi :)
 
İBİZA CUPRA alırdım..zaten öle yaptım:)
 
3 arasından mantıklı bakınca Leon..
duygusal olarak Juke.. :)
 
1.fransızdan uzak dur
2.juke tip olarak nasıl beğeniliyor anlamıyorum ( renk zevk tartışılmaz eyv)
3.CVT şanzıman sıkıntı
4. C4 yeni şanzıman yaptı ama başarı olduğunu sanmıyorum
5. 1.6tdi DSG leon kullanıcısıym kesinlikle tavsiye ediyorum ..
 
Geri
Üst Alt