Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

araç seçimi yardım

demirbjk

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2012
Mesajlar
28
Yaş
39
merhaba beyler ibiza düşünüyordum ama biraz daha bütçemi zorlayarak leon almak istiyorum.internette bir iki araç buldum sizce nasıl fiyatlar.

Seat Leon 1.6 Stylance 2009 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 97926441

Seat Leon 1.6 Sport 2009 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 68185642


beyaz olan arkadaslar vasıtasıyla tanıdık birininön kaput değişik arkadasımdan aldıgım bilgi bu başka birşeyi yok

alttaki ise jantlar hariç iyi duruyor begendim yani:)
 
tuncay bey kardeşim mağdem buralara kadar geldin geriye kalanıda taksitlendir al Leon FR sıfır ilk binen sen ol..tabii buradan yazmak kolay bize:)
 
ah be abicim bunlardan alabilsem dua edicem fr başka baraha işallah :)
 
çok isterim sahip olmana.. fakat yukardaki araçlarıda daha sonra bu fiatlara çok zor satarsın..siyah olanıda çok iyi incelettir derim pek ısınmadım
 
bütceniz ancak bu kadarsa fiyatlar aşagı yükarı böyle bende bayadır bakıyorum pazarlık sünnetir diyip kafanıza en cok hangisi yatıyosa tutacaksınız elini gerci millet nası düşeş buluyosa buluyor komşumun arkadaşına aldılar karadenizden 2009 stylance 29300 burdaki fiyatlar coşuyo masallahh
 
bencede ikinci ilandaki araç leşş her halinden belli zaten ilan tarihi bile 2011 hala satılamamış !!
 
İlla Bunlar arasından seçilecekse Beyaz olan Fakat Fiyatlar biraz abartılmış eger ikinci araçtaki hasar yazdıgı kadarsa jantları alır almaz degiştirmek şartıyla sport up yegdir;)
 
2.sıne ısınamadım bana sorarsan 1 daha temız gıbı 1 tanede bende var satılık :)
 
bence başka araçlara bak ama illa ikisinden biri olacaksa beyaz derim.
 
hergün nete bakıyorum iş yerinde bile netteyim ama makul fiyatlar hiç yok yani beyaz olanda arkasımızın bi tanıdıgı oldugu için onunla hafta sonunda bi görüşücez bakalım.
 
Geri
Üst Alt