Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

araç muayenesi hakkında.

clascocuq

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Şub 2011
Mesajlar
476
Yaş
43
arkadaşlar araçımı ilk muayenesine götürücem daha öncede diğar arabalarımı muayene yaptırdım ama şimdiki leonumda ardığım arkadaş tarafından son susturucu iptali yapılmış egzost takılmış sesi hiç abartılı deyil,bu durum muayenede sorun cıkartıyormu bilgisi olan varmı teşekkürler.
 
benimde muayne yaklaştı.aracımda orta susturucu iptal ve bu tür değişikliklerin muaynede sıkıntı olduğunu biliyorum.tecrübeli arkadaşlar da yorum yaparsa ben de ona göre hareket ederim.
 
Sorun çıkarsa bile az kusurlu olur herhalde...
 
Bu egzoz sesi eger cok yuksek degilse muayeneyi yaptiracaginiz tuv subesine gore degisiyor ya orjinale donun yada sesin az olduguna guveniosaniz direk gidin en kotu ihtimal sesden gecmez tekrar gidersiniz sadece egzoza bakarlar belgenizi alir cikarsiniz
 
susturucu tamamen iptal ise (orta veya son) geçmez. ama susturucu var, seside rahatsız etmeyecek düzeyde ise geçer.
 
Geri
Üst Alt