Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç Kaplama

dildar

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
100
Yaş
38
Selamlar..


Öncelikle memnun foruma katılmaktan memnun oldum arkadaslar.. Bir kaç gündür okuyup takip etmeye çalışıyorum konuları...

Ben yeni satın aldığım leonu kaplatmak istiyorum. Aracın orjinal rengi siyah. Kaplatmak istediğim renk sarı.. Beyaz, mat siyah-beyaz, siyah, kırmızı, sarı kaplamalara caddelerde rastlıyorum. Daha doğrusu uzaktan bakınca mat beyaz ve siyah farkediliyor, kaplama olduğunu anlayabiliyorum. Fakat benim yapmak istediğim sarı renk kaplamayı taksicilerin yaptırdığını ve edindiğim bilgilere göre bu renk kaplamanın çabuk solduğunu okudum. Tabiki kaplama kalitesine göre değişiyodur.

Benim danışmak istediğim şey ise kaplama yapan arkadaşların tecrübeleri. Solma durumu oluyor mu? Ayrıca kenarlarında açılma yada otobanda gelen ufak taş kaplamayı yırtabiliyor mu? Ömrü nedir? Yaptırdığına pişman olan arkadaş var mı? Söktüren var mı? Aklıma ilk gelen sorular.

Şu an bu sektör çok popüler ve belki forumda vardı ama bu konuyu detaylı konuşalım istedim.

Maslakta bir kaç yerden fiyat alıyorum. Bunlarıda ilerde yazarım.
 
sizi üyelerimiz bölümünde tanımak isteriz ve mümkünse avatar eklerseniz seviniriz.
 
Şimdilik bana en yakın resmi ekledim :) yakın zamanda yenilerim..
 
maslak sanayii erkan bey var SCW üyesi mükemmel işçiliği var 0212 286 02 88 aramanda fayda var...
 
içimizde komple araç kaplatan var bildiğim kadarıyla memnun olmayan yok. Ben mesela sadece tavanı kaplattım parlak siyaha şimdilik sıkıntım yok. Parlaklardada 3 ayda bir pasta cila attırman gerekiyor çok çizik belli ediyor çünkü kılcal çizikleri.. :)

Sarı renge gelince ben yakışacağını düşünmüyorum :)
 
cezmi abi numara değişmiş herhalde bu telefonu çevirince bozuk sesi geliyo
 
Sarı yerine turuncu kaplama yaparsan daha dikkat çekici olur kanımca...:)
 
araştırayım sanki başka no yok
 
gövde sarı; aynalar, tavan, ön tampon sis farları arası, ön panjurdaki kromajlı kısım siyah yakışıklı olur gibime geliyo? (ön tampon fr olacak)

ama tabi 3 gün sonra solacaksa değmez:eek:

Senin pasta durumunu anlayamadım ama serbay? benim bir iki yerde okuduğum bu kaplama malzemeleri bir çeşit plastik folyo (polimer termoplastik gibi bisiy) diye tahmin ediyorum. pasta yerine würth yada 3m in plastik parlaticiları varmış onlar faydalı oluyomus gibi aklımda kalmıs. Tabi sen kullanıcısın bizzat tecrübe etmişsindir.

Birde kenarlarda açılma - solma yaşadın mı siyah renkte?
 
Geri
Üst Alt