Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

araç kapalı iken radyo veya cd si kendi kendine açılan alteacılar aranıyor !...

MAWERA

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Nis 2012
Mesajlar
19
Yaş
48
gecenin bir yarısı gümbür gümbür bir ses... bir de baktım benim altea açmış radyoyu kendi çalıp kendi oynuyor.gece lavaboya kalkan apartman sakinleri duyuyor gümbürtüyü.volüm o derece yani... mahalleli de benim açık unuttuğumu zannediyor.son günlerde hemen hemen her gece belli olmayan aralıklarla kendiliğinden açılıyor.arabayı kapatıp başında beklerseniz açılmaz,mutlaka sizin eve gidip pijamalarınızı giymeniz lazım. medet ya scw üyeleri !...
 
Abicim başka bir forumda Seat Cordoba için aynı sorun dile getirilmiş ve şöyle yanıtlanmış ;

şase yaptığından kaynaklanıyor zamanla hem aküyü bitiriyor hemde adaptasyon için bilgisayar bağlantısı yapılamıyor tamiri çok basit radyo ve yol bilgisayarının bulunduğu kapak çıkartılıyor arkasındaki 5-6 çivatası açılıp içindeki 2 kart temizleniyor ve şase önleniyor kapı içi kolunu İstanbul esenyurt önerler otomotivden 20 liraya almıştım Tel:02124287303 geçmiş olsun.
 
Way bee.. Biz açılışta gelen elektronik seslerden bu araba transformers mıdır derken seni buna ikna edecek baya bişeyler yapmış alet.. oda güzel ::eek:
 
Ben de altea reference 2005 var. aynı sorun benim araçta da var. Çözümünü bilenler paylaşırsa memnun oluruz
 
Bende aracımdan şüphelenmiştim

bu sadece altealardamı oluyor banamı öyle geldi.. Yaklaşık 5.-6. Aynı şikayet bu güne kadar duydugum:confused:
Özellikle kış aylarında bende de aynı sorun bir kaç kez oldu. Kendimden şüphelendim. hafıza kaybı mı oldu ne. Açık unuttuğumu sanıyordum. Anlaşılan alteaların kronik sorunu. Bende aracım tekin değil. yatır yapıp çaput bağlayayım demiştim. İçinde ruhlar geziyordur.
 
Benimde 1 ay evel gece farlar açık buldum...
 
Geri
Üst Alt