Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç İçi Kamera Önerileriniz Neler?

ulusalper

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Haz 2019
Mesajlar
7
Yaş
26
Kaliteli gece görüşü iyi olan kullanımı sıkıntı çıkartmayan araç içi kamera arıyorum öneriniz varmıdır?
 
Evet Arkadaşlar,

@ulusalper arkadaşımız güzel bir konu başlatmış. Araç içinde kullanılabilecek. Çekim kalitesi ve fiyatı tatmin edici seviyede olan kullandığınız kameralar var mıdır? Kullanan kişilerin önerileri bizler için çok önemlidir. Teşekkürler
 
Yi Dashcam (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yi-arac-kamerasi-siyah-global-versiyon-p-HBV00000A0XRF) kullanıyorum. Memnunum, fiyat performansı tatmin edici. Ben şerit ve mesafe takip sistemini kapattım, çünkü Türkiye'de şehir içi trafikte anlamsızca konuşuyor. Uzun yolda aklıma gelirse denerim, belki daha mantıklı çalışır.

Özellikle gece görüşü üst düzey olsun derseniz şu modelin incelemelerini araştırabilirsiniz; kağıt üzerinde güzel gözüküyor.
https://www.amazon.com/YI-Nightscape-Camera-Heat-Resistant-Supercapacitor/dp/B01CW4BUPK
 
Xiaomi Yi dashcam kullanıyorum 1.5 senedir. Herhangi bir bozulma vs yok görüntüde. Özellikleri bir nebze kısıtlı, kayıt döngüsünü 3dk'da bir bölüyor, ayarlayamıyorsunuz ama ben bu konuda sorun yaşamadım. Full HD ile 4K arasında bir çözünürlükte çekim yapıyor. Gece çekimlerinde herhangi bir sorun yok. Wifi bağlantısı olduğu için kartı sökmeden de videoları telefona aktarabiliyorsunuz.
 
Geri
Üst Alt