Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

araç hareketsizken direksiyondan gelen ses

kratostol

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Tem 2010
Mesajlar
159
arkadaşlar 1.4 tsi leon araç hareket halinde değilken direksiyonu sağa sola çevirdiğim zaman alt aksamdan-diresiyondan falan acayip rahatsız edici gacır gucur sesler geliyor. hatta hareket halindeyken de sağa sola yumuşak dönüşer yaparken gene aynı ses var. araç daha 1 aylık, sizinkilerde de böyle mi? daha evvel hayal meyal böyle bir sıkıntı olduğunu okumuştum sanki? bu bir sorun mu yoksa leonların kronik bir sıkıntısı mı?
 
arabam geçen ayın sonunda 2 yaşına bastı..
nazar değmesin bende bu tarz bi ses yok..araç daha çok yeni aynen servise götürün bence değişmesi gerekenleri garantiden değiştirsinler..ama Pazartesi götürün daha geç değil.. :)
 
Bu sesi yapıyor özellikle ilk 3 ayda belirgin şekilde oluyor. Bendede aynı problem vardı ama şimdi gitti... 1-2 aya kadar o seste gider :D
 
arabam geçen ayın sonunda 2 yaşına bastı..
nazar değmesin bende bu tarz bi ses yok..araç daha çok yeni aynen servise götürün bence değişmesi gerekenleri garantiden değiştirsinler..ama Pazartesi götürün daha geç değil.. :)

sizin aracınız makyajsız kasa, serbay beyinki makyajlı. benimki de makyajlı kasa acaba makyajlı kasalarda bir süre bu ses oluyor diye bir teşhis koyabilir miyiz? diğer makyajlı kasa kullanan arkadaşlarda durum nedir?
 
benim başıma transporter da geldi o sorun,direksiyon pompasından yapıyo.aynı sorunu audi tt dede gördüm .seninkide büyük ihtimal direksiyon pompası
 
Bu ses sadece parlak zeminlerde geliyosa (beton, mermer, vs.) büyük ihtimal yeni lastiklerden dolayı geliyodur.
Eğer her zeminde ses varsa, direksiyon hidroliğine bakın derim. Araç garantiliyse hiç uğraşmayın direk servise götürün. 3-5 ay beklemenizi tavsiye etmem. Değişen parçaların da arızalı çıkma olasılığı vardır. O parçaların da arızası varsa, garantiniz bitmeden ortaya çıkması bütçeniz için daha sağlıklı.
 
bugün iyice dikkatli dinledim diresiyonu. çeviriken tıktıktıkkk tkk tııkkk sesler geliyor ve son sınıra yarım tur kala kaportadan aşağıdan yukardan bilumum bölgeden gacır gucurlar geliyor. hafta içi servise gidecem inş.
 
Geri
Üst Alt