Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

arızalı asus laptop

freesezar

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Şub 2011
Mesajlar
1,341
Yaş
41
yeni laptop aldığım için arızlı olan ASUS F3SV modeli laptop umu satıyorum. arızası ise kronik olan 6 parçaya bölünmüş ekran. internetten biraz araştırdım ve ekran kartı çipinden kaynaklanıyormuş yaptırmak için uğraşmadım. bazen sorunsuz çalışıyor bazen çalışmıyor .onun hariçinde ekranı, tuş takımı, ram i , hard diski, pili, şarj cihazı sorunsuzdur. ayrıca kullanım klavuzu, faturası, orj windows vista ve driver cd leri eksizsiz dir. yine kronik sorun olarak okuduğum kasa da catlak oluşması yoktur kasası tertemiz. ister yedek parça olarak kullanın ister yaptırın. tamiri ne kadara çıkar bilgim yok hiç sormadım.
fiyat olarak 300 TL düşünüyorum.
ibiza 6L ye uygun kafama yatan her türlü ürün, aksesuar v.s. ile takas yapabilirm.

ürün özellikleri :En ucuz ASUS F3SV INTEL CORE 2 DUO T7700 2.4 GHZ 2 GB 250 GB KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR fiyatları cimri.com'da

IMAGE_074.JPGIMAGE_076.JPG
detaylı resimleri akşam ekleyeceğim vakit ayırdığınız için teşekkürler..
 

Ekli dosyalar

  • IMAGE_074.JPG
    IMAGE_074.JPG
    67.9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMAGE_076.JPG
    IMAGE_076.JPG
    48.7 KB · Görüntüleme: 27
Geri
Üst Alt