Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arıza ışıkları

mht83

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2011
Mesajlar
157
Yaş
41
Merhaba Arkadaşlar.

Dün akşam iş çıkışı aracımı çalıştırdım, bi baktım ısıtma bujisinin lambası yanıp sönüyor sürekli vide şua motor bloğu şeklindeki arıza lambasıda yanıp sönüyor. Aradım ustayı fren müşüri veya fren lambalarından olabileceğini söyledi. Fren lambaları sorunsuz yanıyordu artık tek ihtimal fren müşürü kalmıştı ustaya göre... Bu sabah ustaya gitmek için arabayı çalıştırdım araba 2 saniye çalıştıktan sonra arıza ışıkları kendiliğinden söndü. İçim rahat etmedi gittim göstedim ustaya.. baktı geçici bir hata vermiş şuan için problem yok dedi. Daha önce başına gelen var mı? Sonradan başıma iş almayayım. Bu arada arıza ışıkları yanarken arabanın çalışmasında gitmesinde ne bir perfomans kaybı nede bi aksama oldu sadece ışıklar yandı ?? Yardım edebilecek var mı??
 
Aynı problem şu an bende var hatta sabahtan konu açmıştım.
 
arıza ışıkları lamba şeklinde olursa kesin ampuldendir ve şase alıp değişmesi gerektiğini belirtir motor şekliylese egzos sistemiyle alakalıdır bunların haricinde yağ ve farklı işaretler tehlikelidir araç hareket ettirilmemelidir...
 
Yanan Lamba Kısa devre yada devre tamamsızlığından, Motor arıza lambası ise benim LPG li Eski Leonumda Kafasına Göre yanıp Sönerdi:eek:key:
 
Geri
Üst Alt