Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arıza ışığı

highkaan

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Şub 2011
Mesajlar
575
Yaş
40
arkadaşlar pdc diye bi arıza ışığı yandı,yetkili servise deil de servisci arkadaşıma sordum elektrikle ilgili bişeydir dedi.önemli bişey mi bilen var mı??
 
Bir fikrim yok ama her ariza onemli olabilir servisine sormani tavsiye ederim
 
aynen pardon ya epc evet..araba garajda da google dan arıyodum ulan diyorum pdc mi epc mi neydi bu :D
 
elektronık arızaların cogunda epc ısıgını yakar,bu herhangı b sensorun kablosunun kopmasında da yanar,fren musuru bozuldugundada yanar.arabanda gozlemledıgın bsy var mı ters gıden ?
 
çalışmayan hiçbişey yok.sis farı yoktu aracımda,elektrikçiye tesisat çektirdim.sis farı taktırdım.ondan sonra yandı ama hemen sonra deil.bi ay sonra fln.yani kesin ondan diyemem de,aklıma ilk gelen olay bu
 
bagladıgı yer belkıde acıldı sonradan şasi flan yapmıs olabılır,en kısa yoldan vag.comdan yada servıste dıagnostık e baglamak lazım
 
Geri
Üst Alt