Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Apple/Android ürünü olanlar için günlük kazanç programı

memox

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2012
Mesajlar
313
Yaş
36
Apple ürünü olanlar, AppStore yani uygulama indirme merkezinde bulunan, Android yüklü makinaları olanlar da (telefon veya tablet veya akıllı tv) Google PlayStore'da bulunan WINAT9 uygulaması sayesinde hergün para kazanabilirler.

Bu yugulama her akşam 9'a doğru 4-5 adet reklam göstermekte. Bu reklamları izleyip sonunda bulunan 2 adet soruyu cevaplarsanız. Günlük reklam başına 15krş para veriyor. (Verdiği paradan emin değilim daha fazla veya daha az da olabilir) Bu parayı ilk başta belirttiğiniz paypal hesabınıza yüklüyor.

(Eğer paypal hesabınız yoksa ŞİDDETLE tavsiye ederim. Bedavaya uluslararası bir hesap açıyorsunuz ve kredi kartınız ile ilişkilendiriyorsunuz. Paypalın güvenirliliği benim gözümde bankalardan daha da yüksek.)

Ben iPad ve iPhone her ikisine de kurdum ve her ikisine de aynı Paypal hesabımı işledim. Günde 60krş geliyor. Yani her akşam girersem ayda 18 lira para demek olur ki bu da operatöre ödediğim 3g parasını karşılıyor :D

Verdiği para öyle büyük bir şey değil ama bu kadar az haraketle durup dururken para kazanmak da çok iyi bir şey :D Bir de hergün zaten televizyonalrda o kadar reklam izliyoruz ve milyonerlerin cebini dolduruyoruz. Burada hiç olmazsa izlediğim reklam karşılığında üstüne bir de para kazanıyorum.

Bu da sitesi : WinAt9 - Ana Sayfa

Tavsiye ederim.
 
Ben 1 haftadır kullanıyorum. Sanal kredi kartımla 3 TL'lik aktivasyon yaptım hemen iadesini de yaptılar. Şimdilik 3 cihaza kurdum. Ortalama her cihaza 6-7 reklam geliyor. Reklamlar çok kısa 10 sn. civarlarında reklamı sonuna kadar izlemeniz gerekiyor çünkü sonunda 1-2 anket sorusu yöneltiyor. Sonrasında paranız hesabınıza yatırılacaktır diyor. Ara ara winat9 hesabına bağlanmakta sorun oluyor ama çokta önemli değil. akşam 9'a kadar izlemeniz yeterli. İşte paypal hesap ekstresi. Zaten öyle yada böyle interneti kullanıyoruz bari parasını çıkarsın.

paypal.jpg
 

Ekli dosyalar

  • paypal.jpg
    paypal.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 24
Geri
Üst Alt