Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

app plaka yardım

bratt_pitt43

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Nis 2013
Mesajlar
144
aracımıza app plaka yaptırmak ıstıyorum ama kare mı yaptrsam yoksa normal o dıktortgygılar herkese zevklı surusler en mı karar veremedım ve sızın yardımınıza ıhtıyacım var sa
 
Serkan, dikdörtgen plaka ile kare plaka tamamiyle zevk meselesi yani sana burada kimisi kare güzel oluyor der kimisi dikdörtgen bence senin hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu yaptır.
 
Tamponuna göre mesela cupra tamponda kare daha güzel duruyor...Orj. tamponda dikdörtgende olur karede...
 
Önde style tamponunuz varsa tamponun şekli dikdörtgen plakaya göre. Kare için de uzatması mevcut ama sağ ve solda boşluklar kaldığı için sırıtıyor. Arabamın bayideki fotoğrafı. Leon çerçevesinin kenarlarına bakarsanız dikdörtgen plaka için olan yerini farkedeceksiniz.

 
herkese tsekkur o aman burdan sunu anlamalıyım dıkodrtgen daha mantıklı ?
 
Bencede kişiden kişiye değişir...siz nasıl isterseniz öyle yaptırın
 
Dikdörtgen ve kare araç görüntüsünü ikisi de güzel gösteriyor. Tamponlar cupra veya aero değilse dikdörtgen olursa daha güzel olur.
 
Benim araçta kare çook memnunum iyikide kare,farklı bir görünüm oluşturuyor.
 
İkiside guzel ama kare artik leona asina olmus bence degistirdim
Kare yaptim
 
Geri
Üst Alt