Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Antep de cumartesi sohbeti

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
bugün tekin abi görkem, görkemin bir arkadaşı ve ben buluştuk oturduk çay içtik sohbet ettik...doğrusu ben geveze olduğum için daha çok konuştum..mete aradı yetişemediği için özür diledi bir dahaki sefer inşallah dedi..kısa da olsa benim için güzel bir gündü..
 
fotografları tab ettirmeye gönderdim :) tanıştığımıza memnun oldum ağbi
 
evt foto çok güzel nerdeler..foto yok bende makine yok..cepten çekebilirdik ama daldık gitti..neyse biraz ressamlığım var artık bi kaç kare resim çizmemiz lazım.

bende çok memnun oldun Görkem..
sizden sonra çıkarken..müşür bu sefer tamamen iptal oldu..sankodan nizip 53km imiş o yolu fren lambasız geldim..o yüzden çevre yolundan geldim..aman Allah'ım nasıl rüzgar var...camı açında şerit attırıyor nerdeyse...araba bi de bu epc yandı ben de başladı arka korkusu...yol bitse diye dua ettim çok pipirikliym yaww
bu işi vaktiğimiz oldukça cumartesileri yapabiliriz böylece foto da çekebiliriz..:D
 
Varol Abi bi daha yapalım bu sefer fotograflarız :eek:key: biraz geç cevap vermişim ama neyse:)
 
Yaw Meteyede ayıp oldu sticker göndereceğiz halen.. yeni basımı bekliyorum :)

İnşallah bu sohbetlerin devamıda sürekli gelir :)
 
Geri
Üst Alt