Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankaralı arkadaşlar yardım.

memet_one

Administrator
Katılım
9 May 2013
Mesajlar
14,445
Yaş
38
Merheba arkadaşlar uzun süredir aradığım jantları ankarada herko-şaşmaz bayisinde buldum. Ankaralı arkadaşlar bilgisi olan var mı? Firmadan daha önce jant alan yada tanıyanınız bulunuyor mu? Yardım edermisiniz yoksa aramaya devam edeceğim.
 
ben ozlarımı ordan almıstım bnm aldıgım seneler balgattaydı fırma 2005 de 1500 e aldıgım jantımı 2012 senesınde 1500 e sattım cunku gercektı yanı orjınal mal getırıyordu o yıllar yenı yerıne gıtmedım ama fıyat konusunda bıraz pahalıydı bnm yıllarda sımdı ne durumda bılmıoyrum ama saglam adamlardır lux araclar dururdu kapısıının onunde
 
şaşmazda iki adet herko var birisi aşşağıda performa herko. gayet iyi jantları var fiyatlar makul. birde yukarı tarafta eski herko var. çeşidi bol ama fiyatı yüksek. ve 5 kuruş indirim yapmayan bi firma.
 
Firma sağlamsa fiyat önemli değil benim için. Vossen cv5 modelini almayı düşünüyorum ben eğer dediğiniz gibi adamlar sağlamsa alacağım kargoyla gönderecekler kocaeline aldıktan sonra da resimlerini paylaşırım.

Herkese teşekkürler cevaplarınız için
 
sağlam derken kastınız ne anlamadm ama herhangi bir dolandırıcılık yada kargo göndermeme olayı her iki jantcıdada olacağını sanmıyorum. ikiside gayet büyük firmalar. gönlünüz rahat olsun.
 
hayırlısı olsun Mehmet, tak da görelim sunları nasılmış
 
Geri
Üst Alt