Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankarada anahtarcı lazım.

S-Rider

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
329
Yaş
44
benim körtapa nın uzaktan kumandası bozuldu.
serviz anahtarın değişmesi gerekiyor dedi. Fiyatı 150 TL miş.
Bende o parayı vermek yerine 100 TL ye alarm taktırırım diyorum.
Sonra aklıma sustalı anahtar yaptırmak geldi.
Ankarada orjinal anahtardan sustalı anahtar yapan iyi bir anahtarcı var mı
 
Emre abi dışarda 60-70 Lira vermek yerine servisten almak daha mantıklı olur bence..
 
Sustalı anahtar serviste 400TL.
Dışarıda 100 150TL'ye var Şaşmaz Sanayi'de. Passat uzaktan kumandasıyla aynı yapıyolar. İçinden 1 yedek 1 asıl sustalı anahtar çıkıyo. Alarm içinde.
Benim tercihim servisten alınacak normal uzaktan kumandalı anahtardan yana olurdu..
 
Eğer yaptırmakta kararlıysan Abi, adresini bugün sanayiye gittiğimde öğrenir akşam yazarım buraya.
 
valla iyi olur ayberk
en azından gider görürüm nasıl birşeymiş.
servise 150 bayılmak istemiyorum.
100-110 lira verip cam kaldırmalı alarm taktırmak daha mantıklı geliyor.
sustalı işime gelmezse alarma yönelecem sanırım.
 
Yeni konu açıp görüntü kirliliği yapmak istemedim, burdan devam edelim. Aracımın yedek anahtarı eski sahibindeyken kaybolmuş. Bende sadece uzaktan kumandalı anahtar var. Aracı aldığımdan beri kapılar zor açılıyordu. 2 defa pil değiştirmeme rağmen herhangi bir iyileşme olmadı. Dün akşam kumanda tamamen iptal oldu, sanırım bozuldu. Servise sordum, kodlama dahil 290 TL'ye sustasız uzaktan kumandalı anahtar yaparız dediler. Açıkçası 290 TL anahtara vermek pek işime gelmedi ancak yedek anahtar yaptırmam kesinlikle şart. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bir anahtarcı var mı?
 
Hafta içinde bir kaç yetkili serviste yaptığım araştırmalar neticesi 290 TL'den 180 TL'ye değişen fiyatlar tespit ettim. 180 TL fiyat veren yerde yaptırmaya niyetlenmişken yolumun üzerinde olan Altur Otomotiv'e uğradım ve orada orjinal kumandalı anahtarı KDV dahil 92 TL'ye yaptırabileceğimi öğrenince balıklama daldım. Sonunda anahtar bu gün geldi ve araca tanıtıldı. Şu an için sorunsuz kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. :)
 
Geri
Üst Alt