Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankara Araç bakımı 1.4 tsı

alper.06

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
198
Yaş
43
Arkadaşlar benim araç 15000 bakımına girmesi gerekiyor ama km 15000 olmadı daha ama senesi kasım ayında doluyor ankarada nereye gidiyim doğuş otoyamı ata yamı yoksa aydoğanlar diye bir yer var orayamı birde maliyeti ne olur acaba bilgi verebilirseniz çok sevinirim araç daha garantide
 
garantini sıkıntıya sokmayacak yer neresi ise o servisi tercih etmende fayda var. Doğuştan memnun olanlar epeyce fazlaydı.
 
garantini bozmayacak yer doğuş veya ata aydoğanlar yetkili değil yetkili olmayan yer istersen sponsorumuz İLKİM oto var
 
Bende tamamen aynı durumdayım. Km si gelmemesine rağmen yıl dolayısıyla bakım zamanı geldi. Doğuş oto da çok fazla Seat görmüyorum ben. Ama ilgi alakaları hoşuma gidiyor. Bir sorun yaşamadım. Ata ya ise ilk defa geçen gün gittim. Orada doğal olarak her yer Seat ve Skoda. Ata dada herhangibir sıkıntı yaşamadım. Garanti devam ettiği için bu ikisinden birini tercih etmek zorundayız. Sonuçta ikiside aynı aslında. Masraf konusunda da bir farklılık çıkacağını sanmıyorum. Telefon edip öğrenmek lazım aslında ama ben Doğuş u tercih edeceğim herhalde.
 
Geri
Üst Alt