Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Android'li seatlar geliyor

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,143
ryne4u3e.jpg


Android işletim sistemiyle entegre hale gelecek olan Seat
Google'ın girişimi ile ABD merkezli olarak kurulan Open Automotive Alliance, Google'ın akıllı telefonlar ve tabletlerde kullandığı Android işletim sistemini, otomobillere entegre etmek için çalışmalar yapıyor. Dünyanın önde gelen teknoloji firmalarının ve otomobil üreticilerinin yer aldığı OAA'ya, Seat da katıldı.

Seat, OAA ile birlikte Android işletim sistemini, ilgi çeken modellerine entegre etmek için çalışmalar yürütecek. Ayrıca, gelecekteki modellerinde, kişiselleştirme, bilgi ve eğlence sistemlerini de Android işletim sistemiyle çalışan tablet ve akıllı telefonlara uygun hale getirecek.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Sektör olarak geç bile kaldılar bence, çok düşük yatırım maliyetleriyle çok ciddi özellikler eklemek mümkün android/ios ile araçlara, ayrıca kullanıcılara 'ben ne verirsem o' demeden araçlarını özelleştirme imkanı vermek de ilgi çekici bir nokta kanımca, yani ben ekstra donanım olarak 2.500 TL bir navigasyona vereceksem en azından yazılımını, haritasını, içeriğini kendim seçebilmeliyim, araç verilerini okuyabilen bir radyom varsa, onun üzerinden aracın paylaştığı bütün bilgileri (turbo basıncı, gaz kelebeği konumu, hata kodları vs) görebilmeliyim. Ne bileyim, park ettiği yeri araç kaydedip telefonuma gönderebilmeli, ya da Allah korusun bir kaza durumunda, belirlediğim ilgili kişilere otomatik bilgi mesajı atabilmeli, bunlar artık çok basit konular, ama çok çok büyük fayda sağlayacak şeyler.
 
Çok geç kalınmış bir teknoloji. Yine de bir yerden başlanması güzel olmuş.
 
zaten gunumuzde androidli akıllı telefonlar yetmezmiş gibi arabalara da sokmuşlar :) adam cd değiştirirken ya da ses açarken kaza yapıyor,teypi androidli olursa feyste chat yapar :D böyle şeylere pek sıcak bakmıyorum.yola dikkatimiz dağılır.arabalarımızda müzik yeterlidir
 
Geri
Üst Alt