Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Android işletim sistemli Cep kullananlar buraya?

zafa38

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ara 2009
Mesajlar
2,189
Yaş
34
Android işletim sistemli tel kullanan arkadaslar burda bilgi alışverişinde bulunsak faydalı uygulamarı paylaşsak güzel olur kanımca..
 
güzel konu :) galaxy s2 alana kadar katkıda bulunamıcam ama
 
Menü gecişleri cok hızlı işlemlerde biraz zayıf diye biliyorum amca oğlunda mevcut galaxy mini idi sanırım cihazı bende htc wm6.5 var ama elimden geldiğince yardımcı olurum :)
 
- sony ericsson xperia x-10i var bende..
- anroid market ve slide sam 4.0 dan istediğim programı rahatça indirip sevmezsem hemen kaldırabiliyorum en çok işime yarayanlarda navigasyon programları.
 
Bendede Galaxy s var abimdede Xperia X10 var. Benim samsung garantili oldugundan android market kilitli giremiorum ama pandapp.com veya samslide veya applanet işimi goruyor uygulama indirme konusunda fakat ben adam gibi bir navigasyon programı bulamadım sole turkce full
 
Safa bende galaxy s kullanicisiyim nav. programi olarak aura yi kullaniyorum on numara diyebilirim applanette bulabilirsin yada googleandroid.com u tavsiye ederim.
 
Safa bende galaxy s kullanicisiyim nav. programi olarak aura yi kullaniyorum on numara diyebilirim applanette bulabilirsin yada googleandroid.com u tavsiye ederim.

Lisanlı değilmi o benim bildigim 3 gun trial süresi var eger crackli indiriyorsan banada yardımcı olurmusun erdinç?
 
Googleandroid.com da lisanssiz olan surumu var ordan bulabilirsin. programi kurduktan sonra yanlis hatirlamiyorsam 350mb lik turkiye haritasini yukluyorsun ama programin menusu ingilizce fakat kullanimi cok basit sorun cikarmaz sesler turkce harita kusursuz.
 
Geri
Üst Alt