Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Anadolu Yakası LPG usta ve bayi tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

ozgedincoz

SCW Ladies
Katılım
15 Ara 2011
Mesajlar
160
Yaş
34
Arkadaşlar önümüzde hafta pazartesi veya salı günü arabama Lpg Kiti taktırıcam fakat neresi bu işin ehlidir nerde taktırırsam sorun olmaz bu konuda hiçbir fikrim yok bundan dolayı forumdan yardım almak istiyorum Anadolu Yakasında oturuyorum bana önerebileceğiniz şurada sorunsuz işiniz yapılır diyebileceğiniz biryer var mıdır ? Lovato veya Brc marka kit taktırıcam ona göre öneride bulunursanız memnun olurum şimdiden herkese teşekkür ederim iyi forumlar ve iyi haftalar .
 
forumdan İstanbuldan İsmail Abi (KEN) lpg işiyle uğraşıyor yanlış bilmiyorsam. Görüşmenizi tavsiye derim
 
yalnız renkli karakterlerle ve bold yazmak forum kurallarına aykırı ;)
 
yani kadıköy,ümraniye üsküdar bu kısımlarda tavsiye edebileceğiniz bir yetkili bayi varsa bilmek isterim
 
yardımcı olacak kimse yok galiba.. Özgenin sorusunun cevabı sitedeki bir çok kişinin işine yarayabilecek cinsten bir cevap !
 
hiç işim olmadıki lpg ile nerde takılır bilmiyorum ama hades var üyemiz o bu işi yapıyor ama yeri nerde bilmiyorum
 
kartal oto sanayi sitesinde maviay otogaz ve mucib otogaz var... bunların arasında ben atiker taktırdığım için maviay otogaza gitmiştim ama BRC markasında en iyisi mucib otogazdır... işin ehli ustalar bugüne kadar sorun yaşayanını görmedim bende dahil... landirenzo düşünürseniz eğer küçükyalı e-5 kenarında olgun LPG var orasıda iyidir onların işçiliği hakkında da hiç şikayet duymadım... ama kadıköy - ümraniye taraflarında da mutlaka vardır ama oralarda sanayiye pek girmediğim için ben bilmiyorum kusura bakmayın... bilen varsa da mutlaka yardımcı olacaklardır..:eek:key:
 
Bostancı Çözüm Oto hakkındada iyi yorumlar okudum internette orayıda araştır derim
 
Geri
Üst Alt