Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ana sayfa reklam altı yeni dizayn :(((

açıkçası bende hiç beğenmedim eskisi çok daha iidi..
 
Eline sağlık patron :eek:key: Her yeni şey gibi bunada alışırız elbet ..
 
Arka plan rengini değiştirdim göz almaz şimdi pek. Şaşıyorum göz alıyor diyenlere, forumdaki konuların arkası beyaz ve en çok oraya baktığımız halde göz almıyor?

Cepten girişteki uzunluğu düzelttim şimdi problem yok, farklı bir hata alırsanız buraya belirtin isterseniz bakarım tekrar.

Ayrıca en çok mesaj yazanları, en güncel konular ile değiştirdim.


serbay göz almasının sebebi yazıların birbirine çok yakın olması geniş sayfada o sıkışıklık yok ..hani karıncalara bakmak gibi birşey..

ondan dolayı..şu anki yazılar sanki birbirine daha yakın gibi geliyor o yüzden ..eskisine ait bir foto var mı koyabilir misin mahsuru yoksa..
kendim için istedim :)
 
ya bu zamana kadar en az 2-3 değişiklik gördüm bu forum da hep şikayet edenler olmuştu ama ben hep memnundum hep daha iyi oluyordu ama bu yeni halini ilk gördüğüm anda tek kelime ile benim için olmamış o kadar karışık gözüküyor ki küçük küçük yazılar iç içe girmiş istatistiksel panolar bence hepsinin en üstte bulunması saçma borsacı gibi hissediyorum kendimi sanki hisse senetleri dönüyor ekranda..altta olsa da isteyen baksa yukarıda sadece son yazılan konular olsa da bu karmaşa düzelse olmaz mı?
 
bence 10 20 30 vs şeklinde ki son konuları seçebilmemiz güzel.mehmetinde dediği gibi diğerleri aşağıda olabilir bencede.yinede güzel gibi.alışcaz...:)
 
banada karışık geldi direk yeni mesajlara giriyorum zaten :)
 
Geri
Üst Alt