Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Amerikan park ve sinyal ???

egge06

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Mar 2010
Mesajlar
54
Yaş
39
Arabama çift duylu sarı sinyal ampülü takmak istiyorum sürekli yanacak şekilde ve amerikan sinyal takıcam bunları arıza lambası yakmadan nasıl takabilirim, takan arkadaşlar amerikan parklara nerden hat çekmişler? bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...:confused:
 
Üyelerden DEHA nickli Dursun arkadaşımız oto elektrik ve ses sistemlei üzerine çalışıyor..Ona ulaşırsan benim arabaya yaptı..Sana detayını anlatır..
 
konunun devamını başlık altına yazarsak bilgi sahibi olmuş oluruz
 
deha nickli arkadaşımız duy sesimizi...
 
sinyalleri aldım taktıramıyorum elektrikçi direk kablo falan çekmekten bahsediyo aküden ama daha sağlıklı bişiler istiyorum o kdar yapan araba var kimse bilmiyomu?
 
Ankara Şaşmaz Oto Sanayi'de Naci Oto Elektrik'e gidin. İsmimi verirseniz yardımcı olurlar.
 
Üyeler bölümünde Dursun telefonunu yazmış Ege..Ara istersen..Dursun hem okuyup hem işyeri yürüttüğü için bu sıralarda sınava daldığından yazmamış olabilir..
 
Geri
Üst Alt