Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

altea satıp SUV araç almayı düşünüyorum

joeblack

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Kas 2012
Mesajlar
56
Yaş
39
mrb arkadaşlar arabamı satmaya ve artık SUV bir araca geçmeye karar verdim. SUV araçlarda kia sportage ve honda CRV 2008 arasına kaldım. CRV modelini yazdım çünkü bütçem onu kurtarıyor. Sportage tipi daha güzel ama diğeride HONDA kararsızım. bu iki aracın yakıtı nasıl? CRV hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler...
 
sportage 4x4 değil sanırım fakat dizel, CRV şanzımanı en sorunsuz araç fakat benzinli ve AWD her türlü CRV bence
 
CRV nin yakıtından korkuyorum LPG li alcam ama yinede çok yakıyor diyenler var. sportage 2012 parasına CRV 2008 ediyor 6 yaşında araba almak mantıklımı? CRV kullanan varmı arkadaşlar araç hakkında yorumlarınız nedir?
 
Sportage in 2 modeli var. Birincisi 4x2 1.6 gdi motorlu (bendeki) , digeri 4x4 2.0 dizel oto.
Biri 60 bin civarlarinda diğeri 90 bin. Tabi ikinci el fiyatlari. Crv yi bilmiyorum ama spo ile ilgili tum sorularinizi yanitlarim.
 
şu hondaya nedendir gıcık oluyorum. sportage bana daha bi yakın geliyor alacak olsam star stoplu bi sportage alırdim heral...
 
sportage ancak benzinli alabilirim zaten ama nedense KİA olunca çekiniyorum yakıt LPG çok verimli deil diye duydum. konfor, boyut ve bir çok konuda CRV üstün gibi açıkcası çok kararsız kaldım. buarada 2007 Stlance altea, füme sol ön ve arka çamurluk boyalı 125 binde lpg/benzin ne eder?
 
sportage ancak benzinli alabilirim zaten ama nedense KİA olunca çekiniyorum yakıt LPG çok verimli deil diye duydum. konfor, boyut ve bir çok konuda CRV üstün gibi açıkcası çok kararsız kaldım. buarada 2007 Stlance altea, füme sol ön ve arka çamurluk boyalı 125 binde lpg/benzin ne eder?
2004 yılında ilk leonumu aldığımda insanlar seat tan bi haber yasiyorlardi. Ama leonu cok Sevdim ve aldim. Yenisi cikti gittim onu da aldim. Iyiki almışım diyorum. Eger zamaninda led cam tavan ve fr modelini getirselerde onu da alirdim. Simdi kia da oyle. Zamaninda insanlarin on yargilari yuzunden belli nir yere gelemedi ama zamanla daha da iyi olacak. Sportage kesinlikle cok konforlu bir arac, arabada yok yok. Tasarimini zaten soylemeye gerek yok. Spo cok yakan bir arac değil ama araci cok iyi tanimalisiniz yok sa her arac gibi cok yakacaktir. Benim yakisiyla ilgili problemim yok cunku aslan besleyen yeminide verecek. ben cok memnunun. Kiayi aslinda amerikalilara, dubaide yasayanlara sormak lazim. Kia turkiye için arac uretmiyor sadece buraya getiriyor. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Sadece o bunu demiş şu şunu demisle olmaz bi iş. Alin bi arac test edin.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt