Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

altea 2013 hk...

ergindemirel

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Şub 2012
Mesajlar
12
Yaş
38
arkadaşlar seat altea veya altea xl 2013 çıkacak mı?
kasa veya herhangi bir değişim olacakmı?
tşk
 
altea xl yerine alhambra yı getirdiklerini biliyorum sanırım cıkmayacak
 
bildiğim kadarı ile 2013 te yeni alte a yok
 
aynen yeni model yok farklı bi model gelecek inş hayal kırıklıgı yaşatmaz :eek:key:
 
Volkswagen Grubu iştiraki olan İspanyol üretici Seat, iki yeni yüzde 100 elektrikli Altea XL Electric Ecomotive ve Leon TwinDrive Ecomotive isimli konsept modellerini tanıttı.
2015 yılında seri üretime başlanacağı açıklanan Seat Altea XL Electric Ecomotive’in elektrikli motoru, 115 HP güç ve 270 Nm tork üretiyor.Aracın maksimum hızı ise 135 km/s olduğu açıklandı.
Seat’ın diğer elektrikli aracı Leon TwinDrive Ecomotive modeli yanlızca pil enerjisi kullanıldığında maksimum 52 kilometrelik menzile sahip.Leon TwinDrive Ecomotive, 120 km/s’lik maksimum hıza ulaşabiliyor. 100 km’de ortalama 1.7 litre benzin ve 18.5 kWh elektrik tüketen aracın maksimum hızı 170 km/s, karbondioksit salınımı ise 39 g/km.
http://tr-tr.facebook.com/elektrikliaraba.gentr webde gezerken buldum doğru olabilir
 
Geri
Üst Alt