Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman devi VW binlerce aracını geri çağırdı..!

schumi

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,180
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 168 bin 275 dizel aracı yakıt enjeksiyonu sistemindeki sorun nedeniyle geri çağırdı...

Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresinden yapılan açıklamada, firmanın çağırdığı araçların 2009-2012 Jetta ve 2010 model Golf araçları olduğu, çağrılan araçlar arasında 2010 ila 2012 model bazı Audi A3 modellerinin bulunduğu belirtildi.

Tüm araçların 2.0 TDI motorlu araçlar olduğu bildirildi.

Yakıt enjeksiyonu sistemindeki çatlağın yakıt sızıntısı ve yangına yol açabileceğinden endişe edildiği kaydedildi.



Kaynak: Milliyet

http://ekonomi.milliyet.com.tr/alma...i/ekonomidetay/06.10.2011/1447664/default.htm
 
egzost çıkış borularının uzun olmasından dolayı yanıklara mahal vermemek amacı ile egzostları kısaltmak için çağırmışlardı yanlış hatırlamıyorsam:confused:
 
Böyle şeylerin yaşanması doğal bi durum önemli olan giderilmesi sorunun üzerine gidilmesi kronik sorun yapacak bişey yok hepsinde var demekten daha hayırlı bi iş :)
 
VW için prestij ve ekonomik anlamda zarar fakat yangın riski daha büyük vebal ödetir.Allah korusun

xx
 
Şimdi bu çağırılma olayı nasıl oluyo servise gidiyosun değişmesi gerekenlermi değişiliyo yoksa araç direk Almanya'ya mı gidiyo ?
 
Şimdi bu çağırılma olayı nasıl oluyo servise gidiyosun değişmesi gerekenlermi değişiliyo yoksa araç direk Almanya'ya mı gidiyo ?
Servise gidip ordan değişim yapılıyor..Ancak çok ciddi bir problem var ise ve pahalı bir sorunsa ozaman arabayı çağırma söz konusu olabilir...
 
bizim servisler mi yapacak ilgisizlik dizboyu wosvagen aracı çağırsa bile bizimkiler "bişi yok yanana kadar kullan sonra getir garantiden yaparız "derler sonrada biz böle böyle bişey demedik derler :)
 
Geri
Üst Alt