Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ALLAH bu polisleri bildiği gibi yapsın,ben bıktım artık bunlardan :@

ghost rider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,964
Yaş
40
arkadaşlar dün yaşadığım rezaleti sizlerle paylaşma istedim,olay şöyle oldu;

dün gece dursunun ordan çıktım gece 2 gibi avrupaya geldim ayçaya uğradım bi müşterimin malı vardı arabasında onu aldım ve tekrar e5 e bağlandım yoluma devam ettim mahmutbeye doğru.buraya kadar hiçbir sıkıntı yok ama bundan sonrası filmleri aratmıcak bir maceraya dönüştü.tam çobançeşme opetin oralardayken arkamdan 2 ekip arabası selektör yaptı sinyalimi verdim gayet sakin bir şekilde yavaşlarken baktım 2 ekip arabasıda e5 te karşı şeritten öümü kesmek için geliyo ve kestide zaten ve daha bitmedi daha arabadan inmeden yan yoldan karşı şeritten toplam 7 adet ekip arabası durdu ve bütün polisler yanıma geldi.tabi ben bunu görünce sinirim tepeme vurdu ve bağırmaya başladım napıyosun siz teröristmi çeviriyosun beni ve arabamı burda herkesin önünde reklam ediyosunuz diye ve başladık tartışmaya o kadar polisle.meğersem aracım yeni olduğu için ve tamponları yeni taktığım için plakaları daha yapıştırmamıştım ve genel merkesten anons geldi dediler.bende tabi haklısınız ama bu kadar polisin işi gücü yokmu hepsi benim peşime düşüyor diye yie tartıştık.yaklaşık yarım saat uğraştıktan sonra derdimi anlatabildim ve bu seferde genel merkezdenn hbr geldiği için başladık trafik polisi beklemeye.ben rahatım tabi çünkü alkolde yok ve hiçbir eksiğim yok diye gelir en fazla ceza yazar gider diye düşünüyorum .ama tabi öle olmadı,neyse geldi beyfendiler bide olara alattım derdimi ve biri yanıma oturmak şartıyla başladık otoparka doğru yola.neyse otoparka geldik,başladılar işlemlere devam etmeye ve ben hala sinirli bir şekilde tartışıyorum arabamda cam filmi bile yok bağlayamassınız diye....olay bundan sonra dahada ilginçleşiyor.kimliğimi sorguladıktan sonra ehliyetimi sorgulardılar ve bakın ne dediler.;'
''kardeş senin ehliyetie 2012 4. aya kadar trafikten men gözüküyo dedi ve ben nasıl olur ehliyetim elimde görmüyomusunuz diyorum ve sinir ve tartışmalar şiddetleniyor.megersem ben bundan 2 -3 ay önce alkolden yakalanmıştım ve 730 tl ceza yemiştim hatta cuma buluşmasından çıkmıştım o gece.neyse o gü o şerefsiz polis bana dediki ehliyetini almıyorum sadece ceza kesiyorum mrk etme ve ben o günden sonra kaç defa çevirmeye girdim ve bişi çıkmamıştı.halbuki ehliyetim men olmuş hbrim yok.bu sefer başladılar suç duyurusunda bulunmak ve mahkemeye sevketmek için evrakları doldurmaya.tabi el mahkum bişi yapamadım sadece bari arabamı bağlamayın yarın uğraşmıyayım dedim ve bağlıcaklarını söylediler.bende bağlıyamassınız benim arabamın kusuru yok en fazla şöför istersiniz buraya teslim için dedim.onlarda plakalarını tak şöför çağır dediler.plakaları 15 dakka içinde monte etmessen bağlarım dedi şerefsiz.bende vidayla monnte ettim plakaları.bide bunlar yetmiyomuş gibi otoparkçıda para koparmak için ağız yapıyo bana vida bulamam belki bulurum diye.neyse en sonunda gittim arabamdan söktüm iki vida ve plakalarımı taktım.şöför olarakta burak toyer ve buğra toyer kardeşlerimi aradım ve gecenin üçünde ikiletmeden hemen kalkıp geldiler sağolsunlar.neyse işler bitti ve aracı teslim ettiler.tam çıcıcaz otoparkçı anahtarı vermiyo ve diyoki 15 tl otopark ücreti var diye.ben de dedimki ne ücreti araba bağlandımı birader diyorum. ve şerefsiz baana diyoki veremem anahtarı ödeme yapmadan.ben bi sinirle geri döndüm gittim yine o şerefsiz polislerin yanına ve ne diyo ya bu parkçı otopar ücreti felan diye çıkıştım.ve sonunnda para felan vermeden aldım ve çıktım arabamı lanet yerden.

bunu ne kadar alatsamda burdan emin olun o anki sinirimi ve dururumu anlayamassınnız,inanın yaşamak lazım ama inş. yaşamassınnız böle şeyler

ben bu polisleri allah'a HAVALE EDİYORUM...!!!!
 
Fakültede ceza hocam bu tip durumlar için şöyle derdi.'' Çocuklar bu olay (anlattığı) uganda da bile başınıza gelmez.'' Geçmiş olsun, bana denk gelmez ki mübarekler. Ben 3.5 ay arka plakam olmadan dolaştım. İnan ki, ne asayiş ne de trafik biri bile yüzüme bile bakmadı.:)
 
geçmiş olsun...ayıdan post olmaz polisden dost olmaz...can sağolsun..
 
Geçmiş olsun ne diyelim... burası Türkiye :confused:
 
böyle şeyler yaşamak için vergi veriyoruz.. allah sabır versin kardeşim...
 
Geçmiş olsun başkan.. Allaha havale ediceksin bu şerefsizleri...............
 
Öncelikle geçmiş olsun... Özeleştiriki yapacak olursak siz evvela hatalısınız;

1. Ehliyetiniz hususunda; Alkol alıp direksiyon başına geçmişsiniz ki, bu asla kabul edilemez, cinayete teşebbüstür aslında!

2. Plakasız trafiğe çıkmışsınız, birisine çarpsanız, ölümlü-yaramalı kazaya karışıp kaçsanız polis sizi nasıl bulacak? Önünüzü kesmeleri gayet normal...

Eğer Amerika'da Avrupa'da biryerde aynı suçlamalarla yakalansaydınız, muhtemelen şu an hapisteydiniz.. En en en iyi ihtimalle çok ağır para cezasına çarptırıldınız..

Onun dışında polis veya otoparkçının kişisel zevzeklikleri zaten bildiğimiz şeyler..
 
Plakasız araç ne kadar güzel dursada bu şekilde dolaşmak elbette çok şüphe edilecek bi durum kardeşim alkollu yakalanmanı es geçsekte bu durum da pek uygun bi durum değil çoğu arkadaşımızda hala plakasız dolaşıyor sonra polis beni durdurmasın düşüncesi var :D elbette durduracak kaçmaman için gerekirse önünü kesecek normalde kanunen plakasız araç kullanma ceza değil bağlama yoluna kadar gidebilir bu bence doğal:eek:key: ancak otoparkta yapılan işgüzarlık ve bu işten yararlanmaya çalışan terbiyesizlerde hep yaşanan başlıca sıkıntılarımız malesef... geçmiş olsun....
 
Çok fazla şey bi araya gelmiş Emre ama geçmiş olsun.Geçmişte ceza kesen polisin yanlış bilgi vermesi ve plakasız olman onlara iş olmuş ve gece gece boş geçmesin diye debelenmişler.
Otoparkçı tam sopalıkmış onu ayrıca belirtmek lazım.

xx
 
Geri
Üst Alt