Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alhambra 2012 model 1.4TSI 150hp olarak geliyor!

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birileri alsın trafikte görelim..güzel bi araç.. :eek:key:
 
Sınıfındaki araçlara göre tercih edilebilecek bir araç bence... Diğer motor seçeneklerinde de , 200 hp tsi , 140 ve 170 hp tdi varmış...
 
bir ara fiyat teklifi istemiştim. çift sürgü kapı,rds 310 radyo,bluetooth falan 1.6 tdı dsg olanın fiyatı 56500tlydi ama o arada alteayı almıştım. herhalde halen daha bu fiyat değildir. zaten 1.4 veya 16 bu arabaya çok küçük gelir alınacak en mantıklı seçenekler eğer halen daha çıkıyorsa 1.9 veua 2.0 dizel yada 1.8 benzinli motorlu olanını almak olacaktır.
 
FR in motoruda 150 ps alhambraya bu motor kucuk gelir bence
 
Tr de satıldığını düşünüp bi arkadaşa tavsiye etmiştim. 2012 de girecekse iyi aldıralım o zaman alem aile aracı görsün. Hakikaten güzel araba... Darısı bizim başımıza . tabi dizeli... böyle araçlara benzinli motor olmuyor bea! :)
 
Bu araçların fiyatları çok yüksek olduğu için kimse tercih etmiyor. Türkiye'de Almancı arabası olarak biliniyor. Ama kullanması çok keyifli bir araç, bayılıyorum bu araçlara
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt