Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alarm kendi kendine çaliyor

kamacb

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2012
Mesajlar
20
Yaş
31
İyi akşamlar. bu akşam arabayı kilitledikden sonra alarm kendi kendine çalmaya başladı ve kilitleyince devam ediyo çalmaya. ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ? alarmı devre dışı bırakma gibi bişey var mı ?
 
Aku kutup basligini sok 1-2 dakika bekleyip tekrar tak resetlemis olacaksin bu sekilde.
Iceride alarm a ait bir dugme varmi
 
2008 stylance. şoför koltuğunun altına baktım bulamadım. şu anda kapılar açık =) arabayı yıkattıkdan sonra oldu bu olay
 
Dedigim gibi aku kutup basliginin (-) kutbunu sök 1-2 bekle geri tak boylelikle resetlemis olacaksin. Bu sekilde duzelir umarim Koltugun altinda degilde aracin sigortalarina yakin bir yerde olmasi lazim alrm dugmesinin.
Kutup basligini sok bi dene oncelikle olmazsa Kontagi tak Kumandanin acma dugmesine basili tutarak kontagi ac 20 sn bekle kendini toplayacaktir. Oda olmazsa artik alarmin beyni karismistir. Susturmak icin en son care kaputu acip alarm sirenini zokmek olacak
 
teşekkürler. yarın sabah yapıcam bu söylediklerini. olmadı alarmı söktürürüm. kendim sökebilir miyim kolay mı ?
 
Araç içinde uçan bir şey, sinek gibi bir şey kalmış olmasın? Klima kontrollerinin orda bir sensör var bildiğim kadarıyla ordan hareketli bir cisim algılıyor olabilir.

Hazır alarm ile ilgili bir konu olmuşken bende bir şey sorayım :)
2012 model araçlar için konuşuyorum FR araçta alarm varken bizim copa plus dizel araçta alarm yok. Hatta 1.4TSI araçta da varmış. Dizeller üvey evlatmı neden yok acaba? Klima kontrollerinin orda sensörde var ama alarma dair bir tık yok. Vag-Com ile biraz kurcaladık ama alarm falan aktif edilemedi. Bunun bir parçası modülü var belli ki, nerden bulupta nereye nasıl takılır acaba?
 
Hani acildi:) yarina biraktin isi?
Elektrik elektronik isinden anliyorsan sokersin.
 
firozat bu havada sineğin dışarda işi ne :)

burak, o an ki heyecnla öyle yazdım artık :)
 
firozat bu havada sineğin dışarda işi ne :)

burak, o an ki heyecnla öyle yazdım artık :)

Arkadaşların fikirlerine ek olarak aklıma gelen araç içinde hareketli bir canlı geldi..
Malum Adanada yaşadığım için havayı pek düşünmedim, bugün ev camında kara sinek görerekten :)
 
teşekkürler. yarın sabah yapıcam bu söylediklerini. olmadı alarmı söktürürüm. kendim sökebilir miyim kolay mı ?
gecen yıl benimde basıma geldi bu olay aynen yıkadıktan sonra sanayide usta ya sordum baktılar bisey bulamadılar ogun böyle böyle yıkadıktan sonra başladı die söyledim biyere su kaçmış ordan şase yapmışdır dediler ama daha sonrada yıkamadıgım haldede devam etmeye başladı cogu zaman geceleri artık baş alamadık kapı acık yattım :D ki ne zaman kumandasını degişene kadar ogun bugundür ses yok cok şükür
 
Geri
Üst Alt