Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

alarım gibi bir ses

KAPTAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
9,423
Yaş
49
dostlar 3.5 senedir kullandığım servisin bile bulamadığı ki ilk defa öten (serviste hiç ötmedi vag. tada gözükmedi)ilginç bir alarım gibi bir ses var.eski casio saatlerdeki alarm sesine benziyor didididi di di didididi gibir tempoda ötüyor dinlediğim kadarı ile klimakontrol ile teyp in oralardan geliyor bu ses nedir çözemedim servise göre böyle birses çıkaracak birşey yok önpanelde fikri olan başına gelen varmı çok sinir bozucu bir ses
 
alarmımız olsa da bizde sinir olsak :D:D
 
belki dediğin gibi biri teyp takarken saatini unutmuş olmasın abi :D puhaha şaka bi yanada gerçekten ilginç... ne sesi olabilirki :confused:
 
Aracin kac model bilmiyorum ama 2010 dan sonra cikan seat leon style araclarda aracin viteste oldugunu bildiren alarm davasi var bozulmus kendi kendine otuyor olabilir
 
mevzu çözülmüştür ogs nin pili zayıflamış sanırım nezaman baz istasyonlarının yanından geçsek ötüyor tecrübeyle sabit
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: akin
böyle arızaya can kurban ALLAH beterinden saklasın? gerçi bu durumun da çözümünü bulmak tesadüflerle alakalı uğraştırmıştır..
 
sorma akın kafayı yedirtti bana
 
müziğin sesini aç kaptanım:)
 
Geri
Üst Alt