Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alüminyum

Mert G

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ağu 2010
Mesajlar
413
Yaş
43
İbiza Cupralara cai çıkmadığı için mecbur kendim yaptıracağım. Egzoscuda yaptırırsam metalden yapılacak ama alüminyumdan yaptırırsam daha çabuk soğuyacağı için motor için daha iyi olacağını düşünüyorum. Motorda da sağolsun aküyü bagaja aldıkları için kocaman boş yer var. Ama tek sorun şu, alüminyumdan hava filtresi için kutu yaptırabileceğim (ya da bununla uğraşacak) bir yer, bir usta bilen var mı:) ??
 
kutu mu ? kutuya flan ıhtıyacın yok abı,sen dırek borunu yaptır kafasına aem tak.onemlı olan burda havanın en az surtunme ıle gırıp ıcerı gecmesı,sen havayı ne kadar dolastırırsan o kadar zarar edersın
 
tabi ben sbh sbh yanlışlıkla yalıtım yerine kutu dedim:) kapalı kutu olarak değilde motora yakın olan yerine yalıtım amacıyla üstü ve sol çamurluğa yakın kısmı açık olan bir parça yaptırıyım diyorum.
 
su konusu vardı b arkadas kendısı yapmıs ondan bahsedıosun abı heralde o da oalbılır.boruları kromdan da yaptırabılırsın daha ıyı olur ama malıyette artıcak en nıhayetınde
 
ya cidden uğraşacak bir usta bulsam limitler dahilinde biraz fazla verebilirim, güzel bir işçilikle motorda yalıtımın yapılacağı çok güzel bir yer çünkü..
 
boru ısı ıcın karsıda sureyya usta var ıscılık ıskender 10/10 sa o da 10/9 fıyatta braz daha uygun olur
 
Örnek/benzer bir fotoğraf var mıdır yapılacak parçanın
 
Can sanki iskender uğraşmaz gibi egzosu bile 3 haftaya anca yaptırdım, Süreyyayı bir denerim ama cidden onun da hem iş hemde işçilik olarak iskenderden aşağı kalmadığını düşünürsek o da uğraşır mı bilemedim:confused: bi hsonu gidip konuşuyum süreyyayla en olmadı. Resim olarak daha önce benzer şekilli biri koymuştu sanırım forumda ama ben orayı inceledim elde güzel bir işçilikle orjinal gibi bir parça yapılabilir, sanırım akü vida yerleri akü bagajda olmamasına rağmen duruyor, oralara vidalanabilir parça..
 
Geri
Üst Alt