Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aksesuar ve benzeri...

Ogrenci

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Haz 2013
Mesajlar
12
Yaş
31
Merhaba arkadaşlar 2013 model ibiza reference sahibiyim. Aracın dış aynalarının,kapı kollarının ve b sütununu kapatan kısmın siyah pürüzlü plastik olması ve jantlarımın da kapak olması son günlerde beni rahatsız etmeye başladı. Orjinal 16-17 inç ibiza jantlarının fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorum ve diğer aksamlar için kaplama+boyama gibi uygulamalar yapılabiliyor mu bunları öğrenmek istiyorum. İnternetten aksesuar araştırdığımda pek de yeterli sonuçlarla karşılaşamıyorum ya da arapların toyota camryleri gibi her tarafı krom rengi olan parçalarını buluyorum. Şimdiden teşekkürler :)
 
aynaları ve kapı kollarını gövde rengine boyatmanı öneririm.Krom parçalar hiç hoş durmuyor...
 
Yetkili servislerde bu tür hizmetler veriliyor mu?
 
Kapı kolu, ayna kapağı gibi parçaların boyanabilir tiplerini servisten al. Dışarıda ucuza boyat, taktır. Üzerindekileri boyatırsan bir süre sonra rengi solar veya atar.
 
Ne yazık ki 2013 model araçlar için daha adam gibi aksesuarlar çıkarılmadı. Servis ile konuşulup halledileceğini düşünüyorum.
 
Bugün aldığım yer ile görüştüm, servis bu hizmeti veriyormuş fakat tahmini 250 tl gibi bir fiyat çıkar dediler sizce çok mu? Dışarıda boyatsam bundan daha ucuza olur mu?
 
Bugün aldığım yer ile görüştüm, servis bu hizmeti veriyormuş fakat tahmini 250 tl gibi bir fiyat çıkar dediler sizce çok mu? Dışarıda boyatsam bundan daha ucuza olur mu?

mutlaka daha ucuza boyatırsın fakat srv.verdiği garantiyi verirlermi?
 
Dışarıda otosansitte ve küçük sanayide bu işi yapan yerler var...Daha ucuz fiyata boyatabilirin...Jant konusunda ortalama 1000-1250 tl civarına jant bulabilirsin...
 
açıkçası ben de biraz kaliteli olması için serviste yaptırmaktan yanayım

- - - Updated - - -

Bir süreliğine Bursa dışındayım Sezgin abi dönünce bi araştırırım oralarda. Piano black kaplama yapan yer biliyor musun bu arada?
 
Geri
Üst Alt