Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aksaray'ın modifiye merakı

axibo

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Eki 2011
Mesajlar
105
Yaş
34
mrb arkadaslar bayagı vakıttır netten takıp edıyorum hatta bızzat gıdıpte gordum ..Aksaray kücük bır ılımız olmasına rağmen her arabada uafacık bıle olsa bir modifiye var ..yapılı aracları zaten saymıyorum..bazen buyuk illerde gormedıgım seylere rastlıyorum ..nedir acaba olayın aslı aksaraylı scw üyelerı:)? nerden geliyor bu tutku:)
 
Ben aslen Aksaray'lıyım, orda doğdum 5 yaşına kadarda yaşadım. Sonrasında İstanbul'a taşındık.

Her yaz Aksaray'a giderim, ve çok fazla kişide modifiye merakı var :) Ancak modlanan araçların büyük çoğunluğu şahin,doğan. :) Ben zamanında benim Leon'la gittiğimde kullanmaya utanmıştım artık bakışlardan :D

Hatta içimdeki bu standart haline binememe isteği Aksaray'ın havasını aldığımdan da olabilir :D
 
kesınlıkle oyle buyuk cogunluk o kısım olabılır ama arastırdm baktm sahıbındende satılık leonların %90ı yapılı:) bende aracımı aksaraydan aldım hıc oynamamıs aracla ve cokda temız kullanmıs saolsun :) o yuzden Aksaraylılar hem bakar araca hemde yıpratmadan yapar dıyorum ben:)
 
Ne Mutlu.. Aksaraylılar adına..

peki sadece Seatta mı var bu olay yoksa her marka ve model için de geçerlimi?
 
Şimdi Çok sevindin işte.. Gerçekten Aksaraydan temiz araç çıkar insanlarımız arçlarına değer verir. Eskiden şahin doğan la uğraşırlardı ama artık devire ayak uyduruyorlar..
 
ben hakkını vererek yapılan mod taraftarıyım en azın araçlar gayet bakımlı oluyor
 
Aksaray ın galericilerinin çoğunluğu bile bakımlı ve temiz Leon satıyor. Galericileri böyleyse, elden satılanları düşünün...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
Geri
Üst Alt