Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

akl motor

ultraslanonur

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
1,106
aracıma acık hava fılıtresı taktrcam ancak akl motorun hava cıkısının yerı kare oldugu ıcın kareyı yuvarlaga cevıren aparat lazım nerden bulabılırım.
 
aynı aparattan banada lazım ya geçenler de filtreyi aldım takamadılar geri iade ettim komple kit gerekiomuş orjinal hortumun ağız kısmını kesmeyide düşündüm ama oda gereksiz bi tahribat olur diye vazgeçtim boruyu kökten kaldırmakta mümkün deil çünkü üzerinde sensör var.
 
Fiziksel mekan ne kadar müsait bilemem de, saçtan bir tarafı kare, diğer tarafı yuvarlak saç dövdürülebilir.
 
açık flitre istemenin sebebi nedir eğer ısı yalıtımını güzel yapamassan güç kaybedersin sana tafsiyem orjinal kutuya spor flitre al
 
Sac dovdurtmek yada kestirmek montajı düzgün yapabilmek bana biraz zor gibi geldi. Orjinal boyut kutu içi bence de iyi çözüm olur.
 
yorumlarınız ıcn saolun ama aracımı 1 ay once sattım:) konu kapatılabılır
 
Geri
Üst Alt