Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

orada daha pahalı gecen benzın dustu ıstanbulda sarkoyden benzın alacam pompacı daha yenı ıstanbulda dustu buraya gelene kadar 2 gun gecer dedı eywallah dedım:D
 
c.tesi günüydü fazla buyuk yer degılya kontrolde olmaz arada pazar gunu var yedır babam yedır.
 
geçenlerde tv de haberleri izliyorum muhabirin biri benzincide zamlarla ilgili röportaj yapıyor mikrofonu vatandaşa uzatıp zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordu vatandaşın verdiği cevap ne dese beğenirsiniz '' banane isterse 5 lira olsun ben yine 20 liralık alıcam'' :)
 
salak işte kafa çalışmıyo ki :)
 
AKARYAKITA JET ZAM!

Tavan fiyat uygulamasının kaldırılmasının ardından hemen zam yapıldı
Son düzenlemeyle 3,28 liradan satılan 95 Oktan kurşunsuz benzin 3,30 liraya yükseldi. Motorin ise 2 kuruş zamla 2,69 liradan 2.71 liraya çıktı. Kırsal motorinin litre fiyatı ise 1 kuruş zamlanarak 2.56 liradan 2.57 liraya yükseldi.

Sabah
 
hanı 15 kuruş daha lazım:D
sadece 2 kuruşcuk mu gelmıs:D
 
Ne zaman bu millet bütün çilelere gögüs gerip belirli bi süre arabalarını garajda bırakır o zaman bunlar tutulup kalır...... tepki verilmezse insanlar görüşlerini ciddi şekilde belirtmezse biz kışa kadar daha ne zamlar görürüz....
 
LPG kullanıyorumda Allah'tan sesim pek çıkmıyor. Birde nakliye yapan firmaları düşünsenize arkadaşlar motorin kullanıyorlar 10 kuruş zam gelse bir depoda en az 100 TL cebimizden çıkıyor bunu 5 araç olarak kabul et günlük oldu kayıp 500 TL birde bunu aylık hesaba vur.. Bence vurmayın arkadaşlar vurmayın küfür edesim geliyor... Bu fark cebimizden çıkıyor ama bizler fark alamıyoruz malesef mazot zam farkı... Nakliye işleriyle uğraştığımız için hesabını yapın varın gerisini siz düşünün uçurum kayıplarını... Hükümetin neresine güveneyim neyine vergi vereyim neyine vergi kaçırmayım ne kalıyorki bana devlete ne vereyim?
 
Geri
Üst Alt