Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akşam Akşam bütün keyfim kaçtı. !

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Yurdumun ayılarından bir eser. ! Arabaya otoparkta sürtüyorlar oradaki otoparkcıya söylenmiyor bile arabayı park ettiğimiz yer gayet iyidi kimsenin sürtmesi imkansızdı ama saolsun öküzün biri nasıl becerdiyse arabanın camurluguna güzel bi sürtmüş. Oto Park görevlisine haber bile verilmemiş ve otopark görevlimiz gayet iyi bir insan ilgilenen bakan bir adam ama ordan araç sahibi çıkartırken sürtmüş geçmiş. Sizce kaç tl alırlar bunu boyamaya.?

IMG_0618.jpg
 

Ekli dosyalar

  • IMG_0618.jpg
    IMG_0618.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 87
Haydaa geçmiş olsun...
Ufak bir rötuş ister, biraz da pasta cila
 
Rötüş yapılacak çamurlukta pasta cila yeterli olacaktır. ya abi akşam akşam bütün keyfim kaçtı valla ya arabaya hiç sürtülmeyecek yere bıraktık ayının biri surtmus söylememiş bile otoparkçıya yarın gider buluruz o kimse otoparkcı efendi düzgün bir adam ilgileniyor ve kac senedır bırakıyoruz ne bizm nede birinin arabasını surtmus değil otopark bir binanın altında boş mekan orda sürtme oranı yüksek ama bizim araba köşelerde ve hiç biryerden sürtülme gibi bir olasılığı yoktu ama nasıl yaptılarsa vurmuslar.
 
Geçmiş olsun...ayıyı Allaha havale et. Senden çıkan parada sadakan olsun. Allah daha büyüklerden sakınsın
 
eyvallah saol abi. valla bizim arabada arka tampon ön tampon camurluk marşpiyel tamponun altları. sağlam bir boya masrafı gelcek bize bayağı para ödicez.
 
orası çamurluk değil ki Hasan? Tamponun köşesi. Aynısından iki yanda bende de var. Sıkma canını.. :)
 
Geçmiş olsun Hasan,orası tampon..rütuş ve cok derin değilse pasta cila halleder..
 
Geri
Üst Alt