Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akıl danısmam lazımmmmm

Mert035

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2012
Mesajlar
24
Yaş
31
Aracm seat ıbeza 1.8glx 1993 model aracımın ustunde 14 jant 4 bıjon aracıma 16 jant takmayı dusunuyorum sorun yasarmıyımmmmmmmmm ?? acıl cevap beklıyorum arkadaslar sımdıden tsk edermm
 
lastık yanakların nedır ?? yanak ınceltırsen pek sıkıntı yasamazsın
 
Tak gitsin arabayi da bas tamamdir :)
 
4 bijonlu jant alırsın 16 inch . .lastiğide ayarlaman lazım . genişliğinide uygun bir tür seçersin on numara olur bence . .sadece azda olsa yakıt harcaman artar oda olur zaten sıkıntı değil . . tavsiyem çok kollu jant alman hem şık durur hemde fren disklerinin havalanması için idealdir.
 
Yakıt artar bu biiir, en ufak kasisleri bile direksiyonda hissedersin (hatta avuç içlerinde) bu ikiiii, seçeceğin janta göre müthiş yakışıklı olur araban bu da üüüüç :)
 
Çok kollu Jantlarada bakıyorum Bbs ıcı sarı dısı metalık jantlar var onlarada bakıyorum cok kollu jnat evet yakısıyor bana önerecegınız varmı cok kollu jant ıcın
 
lastik hesabıı doğru yaparsan sorun olmaz..
 
Geri
Üst Alt