Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

airbag arıza ışığı

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,910
Yaş
38
arkadaşlar aracımda şuan airbag arıza ışığı yanıyor. servise uğradım sabah. arıza kaydı ilk ikisinde koltuk altı soketlerden görünüyordu ancak bu sefer sildikleri kayıt n95 airbag makarası dedikleri bir parça imiş ve 225 lira parça fiyatı. bu parça nedir işlevi nedir yapmasak nasıl olr?
 
abicim tek bildiğim şey airbag ışığı yanıyorsa göstergende,, allah korusun bir kaza yapsan hiçbir airbaglar patlamıyormuş.. ne yap ne et söndür o ışığı.. yada o airbagi iptal ettir..
 
ışığı söndürdük kanka ama iki gün sonra tekrar yanacak:(
 
bende de bu sorun vardı ve soket bozulmuş dediler.. bende soketsiz şekilde lehimleterek yaptırdım.. ama senin sorunun çok farklı sanırım??
 
abi direksiyonda..
ve senin en önemli parça gibi bişi..çalışmayacak demek oluyo Allah korusun..
tamamen zamanla kopuyo zaten..eski aracımda da bozulmuştu..
 
Direksiyon altında airbag in tetikleyicisidir. Dışarıda bulma şansın pek yok diye biliyorum Emre. Direksiyonun sökülmesi gözünü korkutmasın milin ve direksiyonun üzerinde işaret var sorun olmaz
 
+

hayati bi parça servisten başka yerde yaptırmayı düşünüyosan bence hiç düşünme bile abi..
 
servis dışını pek düşünmüyorum. ancak servis sadece parçaya 225 lira dedi bugün:(

arıza kaydını sildik bir sonraki yanışında bakalım ne hata vericek.
 
Geri
Üst Alt