Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aero Kit

y4sjn

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
91
Yaş
35
Selam dostlarım ..
Makyajlı kasa leonuma aero kit yaptırmak istiyorum ama arka tamponun değişmesini istemiyorum yani sadece ön tampon + marşpiyel şeklinde olacak. sizce görünüm olarak abes durur mu ?
 
marşpiyele girme istersen sadece ön tampon yap geç ben öyle yapmayı planlıyorum marşpiyel girince arka tampon sırıtıyor. Tabi zevkler tartışılmaz
 
benim aracımda da aynısı ön tampon + marşpiyel bence sırıtmıyor.yinede tercih senin.
 
bende bahsettiğin şekilde kullandım hiç bir şekilde sorun olmaz önden gayet güzel gözükür arkan biraz daha sade durur görsellik olarak her hangi bir çirkinlik olmaz...
 
yaptırıyorsanız komple kit yaptırın. eksik hali kelebek misali duruyor afedersiniz:eek:
 
abi resimlere baktım cok da güzel duruyor. Yorumlar için saolun kafamda şekil oluştu tamamdır ..
 
yaptırıyorsanız komple kit yaptırın. eksik hali kelebek misali duruyor afedersiniz:eek:

(+1000) diyorum. kuaföre gittiğinde sakalları inceltirken bir tarafı uzun, diğer tarafını kısa inceltmek gibi birşey olur bu şekilde. Kesinlikle kit yaptır Kadir abinin dediği gibi. :eek:key:
 
bence yeterli olur ama komple kit çok kaslı gösteriyo..
 
Geri
Üst Alt