Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aero kit marşpiyel kapağı

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
2,558
Yaş
33
Aero kit marşpiyel kapağım düşmüş buluşmadan çıktıktan sonra farkettim. Yarın sabah'a kadar acil bulmam gerek o kapaktan. Yardımcı olabilecek varsa numaram:0532 280 40 68

Yarın memlekete gideceğim için yarın sabaha kadar bulmam saat sabah 4-5'e kadar arayabilirsiniz, sabahta 10'a kadar filan sanırım. Olmadı servisleri araştıracağım. Marşpiyelin ön tarafında kriko girmediği durumda çıkartılan kapaklar. Yardımlarınızı bekliyorum istanbul içi hemen gelip alabilirim :)
 
kanka onu bende farkettim sol ön kapak yoktu..ben öncedende yoktu sanıyodum
 
Yok ya bugün düştü. Ama ne zaman düştü bilmiyorum. Yarında memlekete gidicem orda bulmam zor, benim sabaha kadar bulmam şart :)
 
Olum felaket tellalı gibi yoktu demeyin bi çare bulun laa :D parası neyse vericem, birisi kendi marşpiyelinden söksün yeterki yarın sabaha kapağım olsun :)
 
kapagım olsa verırdım ama yok bea paşam :D olmadı cık şimdi gezın baktın bı leon da var not bırak :D al gıt :D:D:D
 
Aero kitli leon avına çıkıcam birazdan :D numaramı bırakıcam kapağını çalıp :)
 
ya şartmı bu kadar bırak nazarlık olsun bayramdan sonra geniş zamanda bak
 
Geri
Üst Alt