Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aero Ön Tampona Lip Uygulaması

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
2,558
Yaş
33
Ön tamponun altının yere sürtmesi ve köşelerdeki eklerin altının traşlanması canımı sıkmaya başlamıştı ve altına hoş duracak bir lip taktırmak istedim. Kaç haftadır yaptırıcam yaptırıcam derken sonunda yaptırabildim. Resimler telefondan çekildi sonra pc'ye atamadım farklı bir yöntemle attım öyle de kalitesi bozuldu ama jantlar da geldikten sonra detaylı fotoğrafları çekerim. :) Hoşuma gitti benim, çok beğendim ufaktan abartılı duruyor da olabilir ama bütün bakışların oraya toplandığı ve arabaya bakanın gözünü alamadığı bir aksesuar oldu :D Resimler:

k2yeyr.jpg

4kwry9.jpg

szwk1j.jpg

31432j5.jpg
 
ilginç olmuş ama güzel ve dikkat çekici... güle güle kullan :eek:key:
 
Öndeki çıta cok şık göstermiş lipi zaten yakısıyor bu tampona lip

başarılı :D

hayırlı olsun :D
 
biraz abartılı ama farklı şeyler denemek her daim iyidir.. :eek:key:
 
orjınal bı xenonlardan mı aldın yoksa dursununkılerden mı ? bu arada masallah
 
murat hayırlı olsun ama ben pek yakıştıramadım aeronun çizgisine..emre (jackie) nin kiler daha iyi duruyordu..yine de sen beğendiysen dicek fazla bişey yok
 
Geri
Üst Alt