Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Adnan Polat'a karşı muhalif hareket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Galatasray camiasının önde gelen isimleri Adnan Polat'ın ipini çekmek için bir araya geldi dün Galatasaraylı muhaliflerin bir araya gelerek Olağan üstü kongreye gitmek için gerekli imzaların toplanması için girişimlere başlandı.
 
...Bilal Çorlu İstanbul'dan bildirdi...
kendisine teşekkürler.. :D :D
 
ultrAslan ' da sona mı yaklaşıyo ne .. Bütün emektarlar birer birer koptu uA çatısı altından, yeni bi oluşum kokusu alıyorum..
 
Teşekkürler arkadaşlar takibiniz için :)
 
ultrAslan ' da sona mı yaklaşıyo ne .. Bütün emektarlar birer birer koptu uA çatısı altından, yeni bi oluşum kokusu alıyorum..

Valla Eme Tek yumruk grubuna yapılan haksızlıklara rağmen UA yönetimin yanında olarak diğer grupların tepkisini üzerine çekti bir nevi kendilerini imha ettiler
 
evt bende okuyorum devamlı..
o zaman son habe cnn den canlı izledim..
toki başkanı galatasaray ve galatasaraydan özür dilemiş..başkan adnan polatı arayıp..ve aslında söylemek istediğimi söylemedim çünkü yanlış anlaşıldım..ben anltmak istedikçe onlar ıslıkladılar bende beni yanlış anlıyorsunuz durun dinleyin demek için sesimi yüksettikçe onlar da seslerini yükselttiler..benim nasıl galatasaraylı olduğımı herkes bilir..tüm galatasaraydan özür dilerim..dedi adnan polat vasıtası ile..
adnan polat bunun dışında karşı muhalifliğe başlayanları istifya davet etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt