Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ADANA 22 Haziran 2014 Buluşması

atay78

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
2,581
Yaş
35
En sonunda bir yere karar verdik. Yine mangalla uğraşmak zor olacağından ve pek fikirlerini beyan eden arkadaşlarımız olmadığından sucuk ekmek, köfte, gözleme, sıkma vs. yapılan bir yer seçtik. Menderesten sonra köprüye yakın bir yer olan "Manzara Çay Bahçesi" buluşma yerimiz. Mekan sahibi ile görüştük küçük bir indirimde yaptı, sucuk ekmek 7lira köfte ekmek 8lira olacak, mangalı bizim grubun olduğu yere taşıyıp kendisi pişirecek. İsteyenler gözleme, sıkma vs. alabilir. Ayrıca demlikte çaylarıda var..

Zaman: 22 Haziran Pazar Günü Saat 15.00 (14.30 gibi Süleyman Demirelden köprüye doğru inilen yerde, köprünün orda buluşup konvoy yapabiliriz, geç kalanlar direk mekana gelebilir)
Mekan: Manzara Aile Çay Bahçesi
Yol Tarifi:
Süleyman Demirel Bulvarından köprüye doğru inip sağ tarafa devam ediyorsunuz yol üzerinde tabelayı görürsünüz. Adnan Menderes tarafından gelenler köprüye gelmeden sağ taraflarında yine mekanı görebilirsiniz. https://www.google.com/maps/place/37...s0x0:0x0?hl=tr
Lütfen gerçekten gelecek olanlar belirtsin, geleceğini söyleyip gelmemezlik yapanların arabalarının yeri tespit edilip lastikleri sökülecektir http://www.********.com/images/smilies/smile222.gif
Gece gece mekanın ancak bu fotoğrafını çekebildik:
[/URL
 
Son düzenleme:
hade bakalım adana buluşmaya....
 
Adanada olsamda gelsem:(


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
göl mü orası deniz mi? Adana ya gittiğimde gece bi göl kıyısına gitmitik aşık mıydı sevgi miydi adı hatırlayamadım
 
göl mü orası deniz mi? Adana ya gittiğimde gece bi göl kıyısına gitmitik aşık mıydı sevgi miydi adı hatırlayamadım

Seyhan Baraj Gölü.. Adana merkezde deniz yok, ilçelerinde var.
Bahsettiğin ada, Sevgi Adası. Fotoğrafta görünen yer adadan baya ileride köprünün olduğu yer. Adı gibi tam manzarası olan bir yer :)
 
Çukurova toplanın arkadaşlar
 
Bir türlü gelemedim şu Adanaya,bayim var gelecem hep işim çıkıyor..İyi eğlenceler hepinize..
 
Bekliyoruz fotolari

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Geri
Üst Alt