Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

adam resmen asfaltı aglattı

atay78

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
2,581
Yaş
35
Yeni Zelanda'da yer alan Crown Range isimli 47 keskin virajı olan, 10.4 km uzunluğundaki 1076 metrelik eğime sahip efsane yolda "Çılgın Mike" isimli yarış pilotu inanılmaz bir video hazırladı.

NZ motor yarışlarının tanınan ismi Mike Whiddett dünyanın en zorlu yollarından biri olarak gösterilen Crown Range'de 750 beygirlik Mazda RX7'siyle drift yaptı. Dar virajları başarılı şekilde dönen Çılgın Mike 232 km/s ile bu yolunda hız rekorunu kırmış oldu.
 
o kadar güzel arabayla , o kadar güzel yol da , o kadar imkanla bu kadar kötü bir klip çekilebilird. Drift videosunda araya saçma sapan görüntüler koyup slowmotion eklemek nedir. Aralıksız bi gitsin bakalım bi virajdan çıkıp diğerine nasıl giriyor . Yazık etmişler :) araba muhteşem bu arada..
 
ya o arac on numara tam bır drıft kralı japonlar yapıcakları aracı bılıyor ı love you rx7 :):D
 
driftler güzel fakat çekim çok kötü...
 
Geri
Üst Alt