Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Adalet bumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
102. madde tahliyeleri, önce Kars'ta, ardından 1997'de geldiği Diyarbakır'da il emniyet müdürü olarak görev yapan ve bir suikaste kurban giden Gaffar Okkan'ı da yeniden hatırlattı.
Okkan özellikle Diyarbakır'da yıllarca Hizbullah ve PKK terörüyle mücadele etti. Hizbullah'ın, domuz bağlı cinayetlerinin ortaya çıktığı, betonlardan cesetlerin kazınıp çıktığı günlerde örgütle amansız bir mücadeleye girişti. Hatta, Hizbullah liderlerinden Hüseyin Velioğlu'nun öldürüldüğü İstanbul Beykoz villası baskınında büyük rol oynadı.
Okkan'ın adı, Hizbullah'ın çökertilemesinde bir numaralı isim olarak öne çıktı.

10 YILLIK ACI TESADÜF
Uygulamalarıyla bölge halkının sevgilisi haline gelen Okkan, Hizbullah ve PKK'yla mücadelesinin bedelini canıyla ödemişti. Diyarbakır İl Emniyet Müdürü iken, tam da 10 yıl önce bu ay, kimliği belirsiz kişilerce pusuya düşürülüp yanındaki beş polisle birlikte şehit edildi.
Cinayetler hâlâ çözülemese de işin içinde Hizbullah parmağı olduğu kesin...
Kesin olan bir başka şey de, Okkan'ın toplumun huzuru için yıllarca savaştığı terör örgütü mensuplarının bugün yeni düzenlenen 102. maddeden yararlanarak dışarı çıktığı.

SEVİNMEK Mİ LÂZIM?
Hizbullah terör örgütü liderlerinden Hacı İnan ile birlikte 8 sanık, tutukluluk sürelerini yeniden düzenleyen CMK'nın 102. maddesinden faydalanarak Bolu F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu. 8 Hizbullah mensubu da, Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nden serbest bırakıldı. PKK üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan iki kişi daha artık dışarda...
Yoksa Gaffar Okkan bu günleri görmedi diye sevinmek mi lâzım?..

Habertürk...
 
bu yasanın altında bi bit yenigi var ama bakalim amaç kimi veya kimleri dişari cikarmak daha esas bombalar patlamadi..
yada basına yansımadı daha..
karara baglanmayan davalari tutuklu tutup salacak bi mantık.. halbuki karara baglanma sürecini hızlandırmak adına adım atacagina katilleri sal mafyayi sal, adaletinin a......
 
..sonrasında ama AKP çalışıyo memleket güzelleşiyo vs. deniyo..
lanet olsun..
 
Allah belalarını versın yonetımlerının !!
 
hergün bir terörist, katil ya da sapığın salındığı haberlerini görmekten nefret ettiğim için tv ya da gazeteye bakamıyorum artık sinirimden..
 
referandum bunu ıcındı ıste..ulkeyı ısteklerı gıbı yonetıyorlar...durmak yok devam edın...
 
durmak yok yola devam...yakın da imrlalıda ki köpekte dışarı çıkar....
 
durmak yok yola devam...yakın da imrlalıda ki köpekte dışarı çıkar....

cıkar tabık recep tayyıp zamannda o serefsıze sayın on unvanınıda kullanmıstı... kı oyle bı herıf krallar gıbı bakılıyor.. bu akp sevdası bu ulkede bıtmez ama.ATATURKUN kemıklerı sızlıyodur.
 
cıkar tabık recep tayyıp zamannda o serefsıze sayın on unvanınıda kullanmıstı... kı oyle bı herıf krallar gıbı bakılıyor.. bu akp sevdası bu ulkede bıtmez ama.ATATURKUN kemıklerı sızlıyodur.

dediklerin doğru ama krallar gibi bakıldığı yalan...askerliğimi imralıda yaptım ordan biliyorum
 
buraya aslında yazılacak çok şey var ama her cümlem forum kurallarına aykırı olacak...devran döner umarım.umarım bu salınan kansızlar sadece onları salanların başına bela olurlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt